Maki Maki - Juli-September 2022

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de virtuele Franchise keukenbeurs op 15 oktober

Na de eerste succesvolle editie van de virtuele Franchise keukenbeurs in 2020 vindt op vrijdag 15 oktober de volgende editie plaats.  Franchise.be wenst door deze unieke aanpak een groot aantal zelfstandige ondernemers te helpen met de opstart van hun eigen zaak in de keukenbranche.  Het deelnemen aan de beurs is kosteloos voor de kandidaat franchisenemers, en Franchise.be ziet deze belangrijke stap als een toekomstgerichte investering.

Gratis adviserend gesprek voor de kandidaat franchisenemer

Na een gratis adviserend gesprek met een Franchise.be expert zal de kandidaat gematcht worden met één of meerdere passende keuken merken. Daaropvolgend plant onze Franchise Matchmaker een video chat van 30 min. in met de verantwoordelijke van de desbetreffende keuken concepten op 15 oktober volgens uw beschikbaarheden. Dit allemaal van bij u thuis!

Franchise.be heeft beslist om de startende franchisenemers die een passie hebben voor de keukensector nog beter bij te staan, door het organiseren van een virtuele ontmoetingsplaats waar zowel de franchisenemers maar alsook de franchisegevers aanwezig zullen zijn.

Op de Virtuele Keuken Beurs zullen de volgende keukenspecialisten aanwezig zijn:

Kvik

Mobalpa

RAISON Home

REDDY Keukens

Schmidt & Cuisinella

Vanden Borre Kitchen

Ixina

Bij het organiseren van de eerste Virtuele Keuken Beurs heeft Franchise.be 3 objectieven gedefinieerd:

  1. Startende franchisenemers ondersteunen bij het vinden van een passende formule.
  2. Franchisegevers nog meer helpen om gekwalificeerde kandidaten te vinden om hun bestaande netwerk verder uit te breiden. 
  3. Het verder dynamiseren van de franchisemarkt in België, door een virtuele oplossing te bieden aan zowel de kandidaat franchisenemers alsook aan de verschillende franchisegevers, en dit zowel tijdens de Covid-pandemie als daarna.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis