Dienstverleners

Nobi Franchise

Nobi
Nobi
Nobi
Nobi
Nobi
Nobi

Informatie Nobi Franchise

Nobi is een premium fast casual restaurant concept dat wenst bij te dragen aan een optimale gezondheid van lichaam en geest. Bereidingen met vers fruit en knapperige groenten staan bij nobi centraal. De belangrijkste dragers zijn vers gemaakte vruchtensappen, rijkelijk belegde open boterhammen of toasts, en Nobi salade bowls. Afhankelijk van de locatie voorziet nobi ook vegan sushi, alsook enkele extra verwenvoorstellen.

DE VISIE VAN NOBI

Nobi gelooft dat mensen zoekend zijn naar de optimale balans tussen een gezonde geest in een gezond lichaam, en naar een vreugdevol leven dat in verbinding staat met hun unieke purpose of doel. Nobi ondersteunt deze zoekende, groeiende en zich ontwikkelende mens middels verse gerechten, sappen en dranken, verrijkt door boeiende, leerrijke en humoristische content zoals inspirerende teksten, quotes, videoboodschappen, muziek, enz.

PREMIUM FAST CASUAL RESTAURANT CONCEPT

Klanten kunnen ter plaatse bij nobi eten, hun favoriete maaltijd afhalen, of ervoor kiezen om deze te laten bezorgen. Bestellen bij nobi kan zowel ter plaatse, online of telefonisch, alsook via Take Away.com, Deliveroo & Uber Eats.

De nobi-identiteit wordt gekenmerkt door een fris, rustgevend en verwelkomend interieur waarin de klant op een inspirerende manier wordt onthaald, ontzorgd en bediend. Het is een moment van rust en genoeglijkheid, alleen of met vrienden en familie.

In elk winkelpunt wordt de klant gevoed in zijn totale zijn: lichaam, geest en ziel. Deze typische nobi-spirit van respect, vreugde en inspiratie is in elk restaurant terug te vinden. Hierdoor stapt geen enkele nobi-klant buiten op de manier waarop hij is binnengekomen. Streven naar een betere wereld start immers bij onszelf, en bij elk individu.

COMMUNICATIE

Nobi mikt op een sterke community building alsook eigen communicatie in samenwerking met influencers en youtubers waardoor we nog dichter bij onze doelgroep en volgers komen te staan.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

HoReCa

Activiteit

Nobi, A fresh taste of Life… for all of you!

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2023

Franchiseinformatie

Contractduur

9 jaar

Training

Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Financieel

Totale investering

Zal besproken worden tijdens eerste gesprek

Benodigd eigen vermogen

Vanaf €100.000

Royalties en andere bijdragen

5% royalties 3% marketingbijdrage

Vestigingen

Aantal franchise vestigingen

1

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Nobi Franchise


Blogs
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis