Karen's succes is te danken aan haar sterke partnership met Carrefour Belgium en haar baanbrekende aanpak bij de recente verbouwing van haar winkel.

Wat deze verbouwing zo bijzonder maakt? Haar focus op duurzaamheid en circulariteit.

Duurzaamheid in de praktijk

  • Circulaire ontmanteling: Materialen uit de oude winkel kregen een tweede leven. Zo is het hout verwerkt tot spaanplaten voor de nieuwe meubels en kregen plafondplaten een nieuwe bestemming via de Akoestiekfabriek.
  • Recyclede eyecatchers: De lichtarmaturen aan de ingang zijn gemaakt van gerecyclede visnetten!
  • Energie-efficiëntie: Een DALI-systeem zorgt voor 30% besparing op verlichting, en ultrasone luchtbevochtigers verminderen voedselverspilling.
  • We gebruiken geen fossiele brandstoffen en we hebben een monitoringsysteem om het energieverbruik te meten en beheren.

Inspiratie voor de toekomst: Het lijkt me een interessant idee om (naast prijs, kwaliteit, …) de ‘mindset duurzaamheid’ toe te voegen aan de selectiecriteria die meewegen in de keuze van aannemers en leveranciers voor de verbouwing en de remodeling van winkels.

Klantbeleving & Lokale Verankering

Karen investeert in een persoonlijke benadering van klanten en biedt een breed assortiment aan lokale delicatessen, waaronder sushi, salades en soep van lokale ondernemers. Met het concept ‘Butcher’s place’ biedt ze vlees met een verhaal, afkomstig van vrouwelijk rund (Duke of Berkshire).

Nogmaals proficiat, Karen en haar ganse team!

Jouw visie op duurzaamheid en klantgerichtheid is een inspiratie voor de hele franchisecommunity.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?