We zijn het grootste netwerk van lokale vakmannen. Stuk voor stuk mensen die hun klanten ten dienste willen zijn en een vakkundig resultaat garanderen. We willen onze klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden met professioneel advies, het juiste product en een goede oplevering. Zo kunnen onze klanten meteen vooruit kijken naar wat voor hen echt telt. Want als ons werk klaar is, stappen ze van hun werf in hun thuis.

Bij Belisol gaat het dus niet om Belisol, maar om klanten die zeker zijn dat ze de juiste keuze hebben gemaakt, over de hele lijn. Elke klant, elke dag, steeds opnieuw, al 45 jaar lang.

Vandaag helpen we onze klanten vanuit meer dan 85 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Om onze blijvende groei te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar goede franchisenemers die er mee voor willen zorgen dat onze klanten zeker kunnen zijn van hun keuze.

Als franchisenemer sta je in voor de uitvoering van het beleid van de Belisol franchisevesting in een welbepaalde regio. Hierbij maak je gebruik van de uitgangspunten van de franchiseformule. De internationale bekendheid en kracht van het merk Belisol in combinatie met je lokale vertegenwoordiging vormen de basis voor succes.

Wie zoeken we?

Onze ideale partner heeft een hogere opleiding genoten en het vermogen om de algemene leiding van een zaak op zich te nemen, hierbij leiding gevende aan een team van een tiental medewerkers. Commercieel en organisatorisch talent gepaard gaande met een gezonde portie lef en ambitie, maken mogelijk dat het grote potentieel van het merk Belisol in een betreffende regio gerealiseerd kan worden.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?