De effectiviteit van de behandeling is al zo lang bewezen dat het instituut haar patiënten ook een garantie van een jaar biedt, zodat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Dit geeft patiënten gemoedsrust in het geval van een terugval. De franchisenemers leven dus mee met hun patiënten en vinden het belangrijk om hun levenskwaliteit op een natuurlijke manier te verbeteren, zonder medicijnen of bijwerkingen. 

Empathische Franchisenemers met Persoonlijke Ervaring

Cédric is franchisenemer voor Antwerpen, de eerste Nederlandstalige praktijk van het instituut. Veel patiënten in Vlaanderen en Nederland zijn geïnteresseerd in haar diensten omdat ze van hun verslaving af willen komen.

“Omdat ik zelf gestopt ben met roken dankzij deze methode, herken ik de effectiviteit ervan,” legt Cédric uit. “Van nature ben ik heel empathisch en help ik graag mensen, daarom sprak deze kans me zo aan. Voordat ik mijn praktijk opende, heb ik verschillende opleidingen kunnen volgen, waardoor ik nu als therapeut kan werken. Dankzij mijn eigen ervaring en alles wat ik heb geleerd, geloof ik echt in het concept. Bovendien haal ik veel voldoening uit de dankbaarheid van mijn patiënten, die al jaren op zoek zijn naar een oplossing.”

Toekomstperspectief voor Verslavingsbestrijding

Het is duidelijk een beroep met toekomst, want het houdt zich bezig met problemen die helaas niet onmiddellijk uit de samenleving zullen verdwijnen. De meeste producten zijn niet bij wet verboden en er zijn op dit moment weinig oplossingen op de markt om verslavingen effectief en natuurlijk te bestrijden. Patiënten zijn daarom erg dankbaar als ze ervan af komen dankzij een effectieve en natuurlijke sessie bij het Reset Laser Instituut.

Ondersteuning van Franchisegever van A tot Z

De franchisegever biedt ondersteuning en advies van A tot Z.” vervolgt Cédric. “Je krijgt een opleiding, training en je mag ook in een praktijk werken. Je ziet dus echt alles, van theorie tot praktijk, en je krijgt hulp bij het vinden van een praktijk. Er is veel contact tussen franchisenemers en vragen of opmerkingen worden snel beantwoord. Iedereen deelt ook zijn ervaring, zodat je die kunt gebruiken voor je eigen praktijk. Je werkt als zelfstandige, maar je wordt echt begeleid. Iedereen zet zich in om een kwaliteitsservice te bieden op dezelfde manier en met dezelfde waarden. We zitten allemaal op hetzelfde niveau, we bieden dezelfde diensten aan, we hebben een echt groepsgevoel en we maken allemaal deel uit van dezelfde familie.”

Voortdurende Marketingondersteuning

“Vandaag de dag krijgen we nog steeds veel ondersteuning op het gebied van marketing, sociale media, radio, reclame, website, .... De franchise zorgt ervoor dat dit alles wordt beheerd op een manier die alle franchisenemers ten goede komt, wat ons ook onderscheidt van de concurrentie.”

Een Verrijkend Avontuur

“Het is iets dat je verrijkt op menselijk en professioneel vlak en waar je enorm veel voldoening uit haalt. Als je op zoek bent naar iets waarbij je zelfstandige kunt zijn, maar wel veel met mensen wilt werken en veel ondersteuning wilt, dan is dit wat je nodig hebt. Ik heb een echt avontuur beleefd, zowel professioneel als privé. Je leert veel interessante mensen kennen waardoor je als persoon kunt groeien,” besluit Cédric.
Nieuws
Intermarché Nijvel : het koninkrijk van huisbereid Lees meer
Ontdek het verhaal van Katrien Gits, franchisenemer Heytens in Aalst Lees meer
Lokaal en divers : zo zet Jumbo Niel in op beleving Lees meer
Johannes Hendriks: Van consultant tot succesvolle franchisenemer bij Ixina Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?