Wie zijn we?

Uw specialist voor maaltijdoplossingen voor elk uur van de dag, die voor u producten selecteert die u nergens anders vindt! Ontdek deze warme wereld van Deli, waar boodschappen doen zo prettig is dat je er gaat van watertanden...
deli lochristi 2.png

Onze missie?

Jou inspireren en je culinair laten genieten dankzij een waaier aan unieke, vernieuwende, gezonde en lokale producten. Delitraiteur biedt je niet minder dan 300 mogelijkheden voor een hoogwaardige kant-en-klare maaltijd aan, voor elke smaak op elk uur van de dag. Maak kennis met onze huisgemaakte sandwiches, slaatjes wraps, kant-en-klare gerechten uit de hele wereld.

En er is nog meer... We hebben een bar met vers fruitsap, een notenbar, een bar met bio soepen, een ruim assortiment kraakvers brood, een aanbod aan fruit en groenten met passie samengesteld, traditionele patisserie, 100% Belgisch vlees rijk aan omega 3, enz. Bij Delitraiteur vind je ook, in exclusiviteit, het volledige Nespresso®-gamma voor een heerlijke koffie of voor het aanvullen van uw capsules.
deli lochristi 3.png

Hoe maken we het verschil?

Door kwaliteit en smaak, met het voortdurend streven naar milieuvriendelijke en duurzame voeding. Korte ketens zijn een absolute prioriteit. We stimuleren lokaal ondernemerschap, kleine ambachtslui en streekproducenten door hun producten te verkopen in onze winkels. Het maakt allemaal deel uit van het DNA van Delitraiteur.

Axel, Micheline, Jolien & Zoë, de nieuwe franchisenemers, en hun hele team ontvangen je met het grootste plezier, elke dag van het jaar (zelfs op zon-en feestdagen), van 7u tot 22u.

LEESTIP >>> Delitraiteur opende in november zijn 40ste verkooppunt in Schilde

Info over de onderneming

Delitraiteur is een Belgische onderneming die behoort tot de groep Louis Delhaize en telt 40 verkooppunten in België (waarvan 2 Eat&Go in de stations van Luik en Brussel) en 2 in het groothertogdom Luxemburg.

De meeste winkels worden gerund door franchisenemers.

Adres van het nieuwe verkooppunt: Antwerpsesteenweg 80 - Lochristi.
Nieuws
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Overname Veritas gaat niet door Lees meer
Cirusso Art opent nieuwe tattooshop in Gent Lees meer
Jumbo versterkt basis voor toekomstige duurzame groei Lees meer
Bruno Foodcorners verdeelden al 2.000.000 euro cash geld de voorbije 5 maanden Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?