We spraken met alle franchisenemers die zich inzetten om van dit concept een succes te maken. Het concept werd bijna 10 jaar geleden in Brussel gelanceerd door de getalenteerde Anthony May.
Green Mango Sint-Gillis in 2 vragen
Hoe heb je het concept van Green Mango leren kennen?
“Ik ben 26 jaar oud, als student heb ik 5 jaar voor Green Mango gewerkt. Nu sta ik op het punt mijn eerste restaurant te openen als franchisenemer van Green Mango. Dankzij deze studentenjob sta ik op het punt om ondernemer te worden! Voor mij is het vooral een menselijk avontuur. Het concept werkt, de klanten vinden het leuk en de klantenkring groeit voortdurend.”LEESTIP >>> Green Mango: het succesconcept van burgers en verse vruchtensappen
Wat zie je als de kracht van Green Mango?
“De kracht van Green Mango ligt in het concept zelf. Een zeer uitgebreide kaart, zowel voor burgers als drankjes. De burgers zijn gourmet, gemaakt met kwaliteitsproducten. Echte bediening aan tafel en een prettige sfeer. En het is een winstgevend concept als je wilt investeren in een goed project.”
Nieuws

Verhoging maximale waarde maaltijdcheque vanaf 2026
Lees meer

Veilig werken op vakantie
Lees meer
Kingribs: hoe een nicheconcept uitgroeit tot een nationale franchise met grote ambities
Lees meer
Belchicken groeit nationaal én internationaal
Lees meer
Group Bruno heroriënteert Foodcorner-netwerk en focust op groei in Vlaams-Brabant en Antwerpen
Lees meer
Delhaize kondigt de opening aan van zeven nieuwe supermarkten
Lees meer