Hoofdbranche |
HoReCa |
Activiteit |
Green Mango, opgericht in 2013, biedt een solide en origineel restaurantconcept, waarbij gourmet hamburgers en smoothies worden gecombineerd. Ons concept is winstgevend en is in de tijdgeest. |
Type franchise |
Franchise |
Franchise sinds |
2021 |
Contractduur |
10 jaar |
Training |
Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer |
Verzorgingsgebied |
Minimum 35.000 inwoners |
Locatie omschrijving |
Centraal gelegen met mooie zichtbaarheid, terras en parking zijn een plus |
Gemiddeld aantal FTE |
3-4 |
Hoe is de aankoop geregeld? |
Centraal |
Totale investering |
€150.000 |
Instapkosten |
€30.000 |
Benodigd eigen vermogen |
€50.000 |
Royalties en andere bijdragen |
2% operationele bijdrage 3% royalties 2% marketing bijdrage |
Aantal eigen vestigingen |
3 |
Benodigd aantal m2 |
100m2 |
Thomas, 26 jaar: “Ik heb altijd al een eigen restaurant willen hebben. Ondersteund worden door een franchiseconcept biedt een hoop voordelen, voora...
In minder dan 4 jaar tijd is het restaurantconcept Green Mango, een combinatie van gastronomische burgers en cocktails op basis van verse vruchtens...
Green Mango werd in 2013 in Brussel opgericht. Door het combineren van gourmetburgers, drankjes met vruchtensappen en een funky, tropische vibe, he...
Green Mango, opgericht in 2013, biedt een solide en origineel restaurantconcept, waarbij gourmet hamburgers en smoothies worden gecombineerd. Ons c...