Sinds enkele jaren is de bubble tea-trend niet meer weg te denken. Het Taiwanese drankje heeft alles in huis om te bekoren: fris, kleurrijk en origineel, met de typische kleine bubbels.

Ter gelegenheid van de opening in Antwerpen op zaterdag 21 januari om 11 uur zullen de eerste 100 nieuwsgierigen de smaken Milk Tea (vegan), met de beroemde tapioca-parels, en Peach Green Tea gratis kunnen proeven. De volgende dag, op zondag 22 januari, zullen er Leeuwendansen opgevoerd worden vanaf 11 uur.

Van Taiwan naar Antwerpen

Het verhaal van Gong cha begint in 1996 in Taiwan. Oprichter Wu opent er zijn eerste theewinkel. Snel wordt het merk the talk of the town. Iedere dag staan mensen in de rij om de smakelijke theevariaties te proeven. Kort daarna beslist Wu om meerdere winkels te openen, met dezelfde kwaliteitsvolle recepten.

In minder dan twee jaar heeft Gong cha 250 winkels over heel Azië. Maar de keten is niet veel later ook aanwezig in Australië, de Verenigde Staten, Mexico, Canada en Engeland, en wordt daarmee het snelst groeiende theemerk ter wereld. Vandaag de dag worden de kwaliteitsdrankjes in meer dan 1.900 winkels in 20 landen aangeboden.

LEESTIP >>> Gong cha : Groot succes voor de eerste opening in Docks Bruxsel

Eeuwenoud vakmanschap

In het oude China betekende 'Gong cha' het aanbieden van thee aan de keizer als eerbetoon. In de winkel van Wu wordt de thee bereid met het vakmanschap van een echte theemeester. Deze ambachtelijke waarden zijn nog steeds leidend voor het merk en bepalend voor het succes.

In elke winkel vind je dit eeuwenoude vakmanschap terug: het perfecte huwelijk tussen de hoeveelheid water en theeblaadjes (los, zonder zakje of poeder), de juiste temperatuur, de juiste infusietijd, geserveerd met de beste garnituur.

100 mogelijke combinaties

Dankzij de talrijke keuzemogelijkheden zijn meer dan 100 combinaties beschikbaar! Allereerst zijn er verschillende soorten dranken: originele thee en milk tea, zowel warm als met ijs, fruit tea, smoothies en koffie, waaraan je een topping kan toevoegen zoals bubbles of melkmousse van kokosmelk bijvoorbeeld. Vergeet uiteraard de kleurrijke tapioca-parels niet. Daarna kies je de hoeveelheid suiker en/of ijs voor jouw persoonlijke thee.

Mad Vision

Gong cha in Antwerpen wordt de derde winkel in ons land - na Brussel en Bergen - en de eerste in Vlaanderen. De hoofdfranchisenemer Adlane Draou (Mad Vision), verantwoordelijk voor de uitbreiding in België, voorziet een verdere groei in andere Belgische en Europese steden dit jaar. Na eerst de grootste franchisenemer van O'Tacos te zijn geworden, GoFish geopend te hebben en de hoofdfranchise van Chick&Cheez in de Benelux verworven te hebben (met verschillende nieuwe vestigingen), is Adlane met zijn teams de grote uitdaging aangegaan om Gong cha in ons land te implementeren. De cijfers van het bedrijf zijn indrukwekkend: meer dan 150 FTE's in België en een omzetgroei van meer dan 700% in vier jaar. Met dit vierde merk, en de tweede hoofdfranchise in portefeuille, verbergt Mad Vision zijn ambitie niet om een van de hoofdrolspelers van de QSR-industrie te worden.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?