Body20 - Maart-Mei 2023

Nieuwe Proxy Delhaize Franchise in Meulebeke opent haar deuren

Vandaag opent de nieuwe Proxy Delhaize Meulebeke haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten.

De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, lokaal assortiment enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Meulebeke staan de klant en beleving centraal.

LEESTIP >>> Delhaize opent vandaag een nieuw Foodmaker-restaurant in Brussel

Altijd een Delhaize in je buurt

Vandaag opent Proxy Delhaize Meulebeke voor het eerst haar deuren voor het publiek. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Meulebeke. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen Gauthier en Veerle, de zelfstandige uitbaters. Ons land beschikt vandaag over een sterk netwerk van 254 Proxy winkels.

Proxy Delhaize Meulebeke in enkele cijfers

  • 12 medewerkers
  • 750 m² verkoopoppervlakte
  • 10.000 producten
  • 4 kassa’s
  • Ruime parking

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis