Registreren

Nieuw : Vanden Borre Kitchen rekruteert franchisenemers via Franchise.be

Het Vanden Borre Kitchen netwerk is in volle expansie en rekruteert volop Franchisenemers via Franchise.be in verschillende regio's van Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Vanden Borre Kitchen is een samenwerking van 2 marktleiders: FBD, de franchising specialist van de uitgeruste keuken franchise en Vanden Borre, de referentie in huishoudelijke apparatuur.

In de traditionele keukenbranche van zeer gestandaardiseerde producten en garanties biedt Vanden Borre Kitchen een unieke oplossing. Vanden Borre Kitchen biedt een breed gamma aan meubels, accessoires en apparatuur om tot in de kleinste details gepersonaliseerde oplossingen te bieden.

Bij Vanden Borre Kitchen geen agressieve promoties maar een echte waarde van onze producten. Wij streven ernaar om het ganse jaar de beste prijs aan te bieden met alles inbegrepen.

Heeft u ook interesse om te ondernemen in de keukenbranche? Meer informatie over het openen van een Vanden Borre Kitchen winkel in uw buurt

Wie is onze ideale franchisenemer?

Wij zoeken een ondernemer dat in staat is om zijn passie voor de verkoop en het product door te geven aan de eindklant. Een persoon die zijn team op sleeptouw kan nemen om de waarden van Vanden Borre Kitchen te delen met zijn cliënteel.

Beschikbare locaties

Vlaanderen : Antwerpen, Gent, Hasselt, Genk, Tongeren, Roeselare, Brugge, Waregem en regio Waasland

Brussel : Zaventem-Woluwe

Wallonië : Waver, Gosselies, Marche-en-Famenne

Heeft u ook interesse om te ondernemen in de keukenbranche? Meer informatie over het openen van een Vanden Borre Kitchen winkel in uw buurt

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis