ENJO - Q4 Banner

Mobalpa: Nieuw op Franchise.be

Mobalpa biedt een breed sortiment aan keukeninrichtingen met modern design of klassiek, badkamermodellen, dressings en functionele kasten, evenals elektrische huishoudapparatuur.  Omdat comfort Mobalpa bijzonder aan het hart ligt, zijn onze keukens tot in de kleinste details doordacht om u optimale ergonomie te bieden en de duurzaamheid, die u verwacht.

Mobalpa is van oudsher een onafhankelijke onderneming, met een groot respect voor de maatschappij en het milieu, groot geworden in het hart van de Franse Alpen met van daaruit een wereldwijde ontwikkeling.

en onderneming die gedragen wordt door waarden zoals integriteit en transparantie; een pioniersbedrijf op de markt van de totaalinrichting van de woning.

Sinds bijna 70 jaar is Mobalpa de bevoorrechte getuige van een maatschappij waar de gewoontes, de trends en de materialen zich met een verbijsterende snelheid ontwikkelen.

Dus om de opportuniteiten van morgen te benutten, zoeken wij voortdurend naar nieuwe oplossingen, om juist te innoveren, beter te produceren en aldus onze competitiviteit en uw rentabiliteit te verbeteren.

Misschien is dat ons geheim voor een duurzaam bestaan!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis