Download Gratis uw Franchise startersgids

Mijlpaal van 100e Anytime Fitness club in de Benelux

Een uniek moment dat gevierd werd in de nieuwste club gelegen in Elburg, Gelderland na de aankondiging van de 100e Anytime Fitness club in de Benelux.

De club wordt gerund door eigenaren Jeffrey Staring en Sander Raven en hun partners Rianne en Kelly en ze zijn erg ambitieus!

Ambitieuze franchisenemers

Zo ambitieus dat zij op korte termijn een 2e club in de regio willen openen. De Elburgse club start met ruim 300 leden die vanaf 26 september 24/7 kunnen sporten en met één lidmaatschap in elke club ter wereld terecht kunnen! In de komende periode verwachten Jeffrey en Sander nog veel meer leden te verwelkomen.

Officieel opening

Rondom de officiële handeling passeerden de afgelopen jaren de revue. Er werd teruggeblikt op de periode van 2011, toen Petro Hameleers Anytime Fitness in de Benelux introduceerde, tot en met 2019. De eerste vijf Nederlandse én de eerste Belgische franschisenemers werden in het zonnetje gezet. Zij stonden aan de basis van het succes van Anytime Fitness in de Benelux en durfen hun nek uit te steken voor een merk dat destijds nog niet de naamsbekendheid genoot als in 2019, zijnde de grootste fitness franchiseketen ter wereld.

Meer Franchisenemers openen hun Anytime Fitness

Anytime Fitness Benelux opent ca. 30 clubs in 2019 en voor 2020 staan de nodige enthousiaste nieuwe maar ook bestaande Anytime Fitness franchisenemers klaar om een nieuwe club te openen. Naar verwachting opent in april 2020 de 100e club in Nederland, de locatie is nog onbekend.

Naar de realisatie van het doel om eind 2023 maar liefst 250 clubs te openen wordt dan ook hard toegewerkt!

Wereldwijd staat de Anytime Fitnessteller momenteel op ruim 4500 en met een ludieke stunt om Anytime Fitness op Antarctica te openen is de fitnessclub per november op alle 7 continenten gevestigd!

Heb jij interesse in het grootste en snelst groeiende fitnessconcept ter wereld en je aansluiten bij Anytime Fitness?


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis