Download Gratis uw Franchise startersgids

Mail Boxes Etc. : Nieuw op Franchise.be

Franchisenemer worden van Mail Boxes Etc. betekent bedrijven diensten op maat aanbieden zoals het versturen van pakjes, printen, zakelijke domiciliëring, enz.  Je wordt het referentie multi-service centrum voor particulieren en lokale bedrijven, die zich 100% kunnen concentreren op hun core business!

VERPAKKING & VERZENDING VAN PAKJES: HISTORISCH GEGROEID EN IN VOLLE EXPANSIE!

De pakketmarkt groeit al enkele jaren met dubbele cijfers, en deze trend is in tijden van crisis nog meer versneld.

Mail Boxes Etc. is er om te antwoorden op elk type verzoek: een zending wijn naar de Verenigde Staten? Een exclusief stuk uit de veilingzaal repatriëren naar de particulier? Of de goederen van een e-commerce site die naar de eindklant gestuurd moeten worden? Dit is ons vak, wij zijn gespecialiseerd in het op maat verpakken en verzenden van pakketten in België en over de hele wereld.

We werken samen met alle transportreferenten en -specialisten: u profiteert van solide partnerships met alle vervoerders.

Onze kracht ? Ondersteun het lokale bedrijf bij zijn ontwikkeling en bied een oplossing voor de specifieke behoeften aan: tijdelijke opslag, ophaling, verpakking op maat, verzekering, gepersonaliseerde tracking van het pakket. Al deze diensten die het verzenden van pakketten omringen en die we uitvoeren met een glimlach, hoog reactievermogen en flexibiliteit!

DRUKWERK

Bied een extra service aan: flyers, posters, visitekaartjes, alle soorten drukwerk van communicatiemedia die het bedrijf nodig heeft.

Onze kracht ? Eén aanspreekpunt voor meerdere behoeftes!

DOMICILIATIE & POSTBUSVERHUUR

Domiciliëringsdiensten aanbieden; laat freelancers, bedrijven en verenigingen toe om hun hoofdkantoor te registreren en individuen om een ​​postbus te huren in uw Centrum.

Zonder onze beroemde "Etc." waarmee u aanvullende diensten kunt aanbieden die zijn aangepast aan de lokale behoeften van uw klanten.

1.700 franchisenemers wereldwijd, en waar is uw vestiging? Grijp deze kans en neem deel aan het begin van ons Belgische avontuur !


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis