Fitness Park - October/December

Mail Boxes Etc. Franchise

Mail Boxes Etc.

Informatie Mail Boxes Etc. Franchise

Franchisenemer worden van Mail Boxes Etc. betekent bedrijven diensten op maat aanbieden zoals het versturen van pakjes, printen, zakelijke domiciliëring, enz.

Je wordt het referentie multi-service centrum voor particulieren en lokale bedrijven, die zich 100% kunnen concentreren op hun core business!

VERPAKKING & VERZENDING VAN PAKJES: HISTORISCH GEGROEID EN IN VOLLE EXPANSIE!

De pakketmarkt groeit al enkele jaren met dubbele cijfers, en deze trend is in tijden van crisis nog meer versneld.

Mail Boxes Etc. is er om te antwoorden op elk type verzoek: een zending wijn naar de Verenigde Staten? Een exclusief stuk uit de veilingzaal repatriëren naar de particulier? Of de goederen van een e-commerce site die naar de eindklant gestuurd moeten worden? Dit is ons vak, wij zijn gespecialiseerd in het op maat verpakken en verzenden van pakketten in België en over de hele wereld.

We werken samen met alle transportreferenten en -specialisten: u profiteert van solide partnerships met alle vervoerders.

Onze kracht ? Ondersteun het lokale bedrijf bij zijn ontwikkeling en bied een oplossing voor de specifieke behoeften aan: tijdelijke opslag, ophaling, verpakking op maat, verzekering, gepersonaliseerde tracking van het pakket. Al deze diensten die het verzenden van pakketten omringen en die we uitvoeren met een glimlach, hoog reactievermogen en flexibiliteit!

DRUKWERK

Bied een extra service aan: flyers, posters, visitekaartjes, alle soorten drukwerk van communicatiemedia die het bedrijf nodig heeft.

Onze kracht ? Eén aanspreekpunt voor meerdere behoeftes!

DOMICILIATIE & POSTBUSVERHUUR

Domiciliëringsdiensten aanbieden; laat freelancers, bedrijven en verenigingen toe om hun hoofdkantoor te registreren en individuen om een ​​postbus te huren in uw Centrum.

Zonder onze beroemde "Etc." waarmee u aanvullende diensten kunt aanbieden die zijn aangepast aan de lokale behoeften van uw klanten.

1.700 franchisenemers wereldwijd, en waar is uw vestiging? Grijp deze kans en neem deel aan het begin van ons Belgische avontuur !


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

Dankzij onze oplossingen voor het beheren van pakketzendingen, printen en domiciliëringen, maken we het dagelijkse leven van bedrijven en particulieren gemakkelijker.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1980

Franchiseinformatie

Contractduur

9 jaar

Training

Een gepersonaliseerde training van 7 weken is voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Gemiddeld aantal FTE

2

Financieel

Totale investering

€ 80.000

Instapkosten

€ 22.000

Benodigd eigen vermogen

€ 40.000

Royalties en andere bijdragen

6,5% royalties 1,5% marketing bijdrage

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

1

Aantal buitenlandse vestigingen

> 1.700

Aantal franchise vestigingen

> 1.700

Benodigd aantal m2

80m2 - 120m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Mail Boxes Etc. Franchise


Nieuws over Mail Boxes Etc.
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis