Download Gratis uw Franchise startersgids

Lode Snackaert, zaakvoerder van VR Base aan het woord : "Expansie via franchise"

Lode Snackaert maakte van zijn hobby een eigen zaak. Het VR Base concept dat hij in 2017 opstartte met zijn broer telt vandaag 3 locaties in België en is klaar voor nog meer expansie via franchisenemers.

Wat begon als een relatief kleine productie, bleek eigenlijk een wereld vernieuwend concept te zijn. Hoewel het voor Lode een hobby was in het begin, is hij nu zaakvoerder van VR Base en werd dit voor hem en zijn broer een fulltime tijdsbesteding.

Multi-inzetbare ruimte

VR Base heeft als speciaal kenmerk dat het een multi-inzetbare ruimte is. Aan de ene kant wordt deze ingezet voor entertainment op zichzelf voor grote groepen en teambuildings. Aan de andere kant wordt deze ingezet voor professionele toepassingen in het kader van simulaties, trainingen, opleidingen en specifiek voor de bouw of voor veiligheidstrainingen.

We kijken dus verder dan enkel naar het entertainment of enkel naar het professionele aspect. Eigenlijk is het een totaalpakket.”

Doorgroei dankzij franchisenemers

Vandaag zijn er 3 VR Base centra actief in België, maar daar stopt het niet. Binnen het jaar zullen er nog twee openen en Lode hoopt de komende jaren nog door te groeien. Om deze doorgroei te verwezenlijken, is hij actief op zoek naar franchisenemers. “Wij zijn op zoek naar iemand die samen met ons naar de toekomst van VR Base kijkt.” legt Lode uit, “De ideale partner is iemand die in ons concept gelooft, en niet zomaar een klant bij wie we ons materiaal afleveren. Als franchisenemer moet je VR Base samen willen laten uitrollen en groeien met de capaciteiten die je hebt.”

LEESTIP >>> Getuigenis van Dries Roels, franchisenemer VR Base : “We zagen een toekomst in Virtual Reality”

Gesprek

“Een goede match tussen ons en de franchisenemers is voor mij heel belangrijk.” Gaat Lode verder, “Ik denk dat het essentieel is om zo snel mogelijk op gesprek te komen als je interesse hebt. Dit is voor mij de ideale manier om aan geïnteresseerde franchisenemers te laten zien wie wij zijn en waarvoor we staan omdat VR Base veel uitgebreider is dan een standaard VR pakket.”

Perfecte match

“Ik zou eigenlijk iedereen die twijfelt willen uitnodigen om met ons even in gesprek te gaan. Hiermee kunnen de geïnteresseerden zien wie wij zijn, en omgekeerd. Het belangrijkste is dat de partner mee is in ons concept. Daar kunnen wij dan meer uitleg over geven om te zien of de perfecte match gevonden wordt!” concludeert Lode.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis