Ubiway

Le Palais des Thés : Franchise in de kijker

Aan de basis van het Palais des Thés ligt de roeping van één man, François-Xavier Delmas. Zijn allerliefste wens was om zoveel mogelijk mensen de beste theeën laten ontdekken.

Sinds 1986 reist hij met zijn team de wereld om nieuwe theesoorten met zeldzame en delicate smaken te ontdekken. En omdat thee ook een onuitputtelijke inspiratiebron is, creëerde Mathias Minet de geurende theeën en infusies van Palais des Thés, met subtiele tonen en een bron van reuk- en smaakemoties.

Door de thee rechtstreeks te kopen, kunnen we zeldzame selecties ontdekken die de traditionele bevoorradingscircuits mijden. Het zijn de oogsten van kleine plantages, die vaak vertrouwelijk zijn. Ons Grands Crus-aanbod is uniek in de wereld en onze creaties worden algemeen erkend. Nergens anders kan u zo'n selectie vinden.

Echte experts in de kunst van het proeven, onze verkopers hebben de rol om hun expertise en hun passie over te brengen. Zij zijn het die dagelijks in onze winkels onze klanten met gepaste naar naar de beste thee loodsen.

Wij zijn het enige theehuis met eigen opleiding. Onze centra over de hele wereld (Parijs, Brussel, New York, Moskou) stellen onze partners en klanten in staat om de geheimen van deze oude drank en de kunst van het proeven ervan te leren kennen.

6 REDENEN OM OOK DEEL UIT TE WILLEN MAKEN VAN HET PALAIS DES THÉS NETWERK:

- Een eigentijdse theespecialist met een breed en innovatief aanbod
- Producten van uitzonderlijke kwaliteit, rechtstreeks afkomstig van de plantages
- De garantie van selectieve distributie
- Een winkelpark in Frankrijk en België gecertificeerd BIO waardoor de verkoop van biologische thee en infusies in bulk mogelijk is
- Een complete en unieke klantervaring aangeboden door ons boutique concept
- Aanhoudende commerciële activiteiten en permanente ondersteuning van het merk


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis