Download Gratis uw Franchise startersgids

L'Agence Automobilière heeft de Virtuele Franchise Beurs voor de Automobielsector bijzonder geapprecieerd

Een initiatief dat erg gewaardeerd werd in het kader van de periode van het ''Autosalon" waardoor we toekomstige ondernemers virtueel konden ontmoeten die op zoek waren naar een nieuwe professionele uitdaging. 

Al is de economische context inderdaad uitdagend, blijft het een feit dat met een Europese franchiseformule die al meer dan 15 jaar bestaat, de franchisenemer van start kan gaan met een uitgebreide knowhow, een merkimago en een concept dat zich reeds bewezen heeft geschikt te zijn voor e-aankopen in de automobielsector.

Voor L'Agence Automobilière, geregistreerd handelsmerk, was de virtuele beurs een kans om een ​​knowhow uit te leggen die identiek is aan deze die een makelaar die in de automobielsector toegepast: om de professionele tussenpersoon te zijn in de autoverkoop tussen 2 individuen (verkoper en koper) in volledige transparantie, gemoedsrust en veiligheid.

Het was de gelegenheid om onze specifieke kenmerken voor te stellen op het gebied van IT-tools (CRM), geautomatiseerde prospectie en partnerschappen (mechanische garantie, financiering, verzekering, transport, recuperatie...). Een zeer snel investeringsrendement met permanente en evoluerende ondersteuning.

Van de verschillende virtuele interviews willen 4 mensen verder stappen ondernemen, één contact resulteerde in een bezoek van een agentschap.

We voelen ook het enthousiasme en de betrokkenheid van Louis Himpe van het Franchise.be-team bij de wens om oplossingen te vinden om Franchising in België te promoten. Nogmaals bedankt voor dit initiatief.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis