DAUMUS

Kvik verhuist in Gent naar splinternieuwe showroom

Na meer dan 10 jaar op dezelfde locatie verhuist meubelzaak Kvik Gent naar een nieuwe vestiging 500 meter verderop. De volledig nieuwe winkel opende begin september de deuren. Ook het magazijn en atelier kan de groei van de twee winkels, in Gent en Oostende, niet meer aan en verhuist tegen eind dit jaar naar een logistiek centrum van 1150m² in Aalter.

Kvik, afkomstig uit Denemarken, verkoopt eigentijdse design keukens en badkamers volgens 3 systemen. Zo kan je er kiezen of je de meubels laat leveren en plaatsen, of je de voorgemonteerde meubels zelf plaatst of je echt alles zelf doet, van het in elkaar zetten tot de plaatsing.

Sinds 2009 is het bedrijf onder franchisenemer Sébastien Vanswieten aanwezig in Sint-Denijs-Westrem, Gent. De showroom verhuist nu iets verderop naar de Kortrijksesteenweg 1110. Zaakvoerder Sébastien: “Onze vorige showroom lag niet op de mooiste zichtlocatie. Een troef waarover de nieuwe locatie wel beschikt. Zo zitten we binnenkort op drie verschillende plekken. De nieuwe showroom in Gent, de winkel in Oostende die er vorig jaar bijkwam en het atelier/magazijn in Gent. Ook dat laatste verhuist namelijk tegen eind dit jaar naar een pand in Aalter dat op dit moment volledig gerenoveerd wordt.”

Door Corona kon er helaas geen groot openingsfeest plaatsvinden, maar de nieuwe showroom is wel reeds geopend voor het publiek. “Zodra het toegelaten is plannen we wel om iets te organiseren voor ons recurrent klantenbestand”, zegt Sébastien. “Kom in tussentijd gerust eens langs om alle acties te ontdekken.”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis