Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

KingRibs : Nieuw op Franchise.be

Marktleider en snelst groeiende soul food concept gespecialiseerd in Slow Cooked Ribs van kalfsvlees. 

De traag gegaarde ribbetjes zijn natuurlijk onze grootste troef. Als enige keten in heel de Benelux bieden wij kalfsspareribs. Onze 6 unieke marinades zijn 100% huisgemaakt.

Daarnaast hebben we Amerikaanse burgers in ons aanbod. Met een vleesportie van 250 gram tot één kilogram. Ook voor de grote eters dus. Gerechten bereiden met verse ingrediënten wordt hoog in het vaandel gedragen door KingRibs.

Een soul food restaurant in Texas-stijl.

Vorig jaar werd KingRibs door TakeAway.com nog uitgeroepen tot beste nieuwkomer en vandaag zijn wij klaar om de rest van Vlaanderen te veroveren. Daarnaast heeft KingRibs verschillende andere prijzen en titels gewonnen. Onze formule wordt ook door de klanten bijzonder goed beoordeeld op alle kanalen.

Onze formule biedt u een hoog rendement, en een lage investering is gewenst. Om u toe te laten om u volledig op uw franchisevestiging te kunnen concentreren, werd het KingRibs-concept volledig geautomatiseerd. Dit laat u toe om een hoge omzet te genereren, en dit enkel met zeer beperkte openingsuren.

Bent u ook geinteresseerd om met uw eigen Kingribs vestiging deel uit te maken van ons succesverhaal ?

Wij zoeken franchisenemers voor de volgende locaties:
- Aalst
- Brugge
- Dendermonde
- Geel
- Genk
- Gent (2 vestigingen)
- Kortrijk
- Leuven
- Lier
- Mechelen / Zemst
- Oostende
- Sint-Niklaas (overname)
- Turnhout


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis