Loola - Augustus/September/Oktober

Jumbo rondt zomeroffensief af met opening in Heusden-Zolder

Woensdagochtend opende Jumbo z’n elfde winkel in België, de vijfde al in Limburg. Het was de derde winkelopening in evenveel weken. Ook dit najaar staan er flink wat winkelopeningen op de planning.

Grote supermarkt

In Heusden-Zolder pakt Jumbo uit met een behoorlijk grote supermarkt: hij heeft een oppervlakte van bijna 1.900 vierkante meter en een ondergrondse parkeergarage met 150 parkeerplaatsen. De winkel is gevestigd aan de Koolmijnlaan, in de onmiddellijke omgeving van Aldi, Carrefour Market en Louis Delhaize. Hij werd feestelijk geopend door filiaalmanager Hub Arends en zijn winkelteam, samen met CEO Frits van Eerd.

Het is de derde winkelopening in korte tijd voor Jumbo in België. Op 30 juni ging de retailer van start in Zonhoven, op 7 juli volgde een nieuwe winkel in Zedelgem. De teller staat nu op elf winkels in België. Eind dit jaar moeten dat er minstens twintig zijn. Momenteel verbouwt de foodretailer vier recent overgenomen Alvo-vestigingen in Antwerpen, Lauwe, Denderleeuw en Berlare. Die moeten voor het einde van het jaar de deuren heropenen. De ambitie van Jumbo is om eind 2025 honderd supermarkten te hebben in België.

LEESTIP >>> Jumbo opent tiende supermarkt in Zedelgem


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis