Loola - Augustus/September/Oktober

Jumbo op weg naar Denderleeuw en Berlare

Jumbo gaat nieuwe winkels openen in Denderleeuw en Berlare. Op beide locaties neemt de Nederlandse supermarktketen de plaats in van een Alvo-supermarkt.

Eerst verbouwingen

In Denderleeuw zal Jumbo de huidige Alvo Supermarkt Tacos vervangen in de Koningin Astridlaan. Momenteel houdt die winkel uitverkoop. In Het Nieuwsblad bevestigt winkelmanager Nicolas Vergeylen dat het pand gerenoveerd zal worden en nadien zal heropenen als Jumbo. Een concrete timing voor de heropening is er nog niet, maar aangenomen wordt dat die na de zomer plaatsvindt. Jumbo zelf wil nog geen details vrijgeven.

In Berlare neemt Jumbo eveneens de plaatselijke Alvo over, in de Brugstraat. Zaakvoerder Patrick Michiels gaat immers met pensioen. Volgens burgemeester Katja Gabriëls maakt het huidige personeel van de supermarkt mee de overstap naar Jumbo. “Het is nu uitverkoop en dan zal de nieuwe eigenaar vanaf eind deze maand nog wat verbouwingswerken uitvoeren om dan vermoedelijk een paar maanden later open te gaan”, zegt ze in Het Nieuwsblad. Het is niet de eerste maal dat Jumbo de plaats inneemt van een Alvo supermarkt: dat gebeurde eerder ook al in Deurne en Ranst, na de overname van beide vestigingen van Supermarkt Francken.

LEESTIP >>> Jumbo opent "duurzaamste supermarkt van de Benelux"

Nog volgens de krant zou de Nederlandse supermarktketen ook een winkel willen openen op het nog te bouwen winkelpark Ninouter in Ninove, een project van Mitiska. Maar dat wil de retailer nog niet bevestigen. In dezelfde stad opende Albert Heijn zopas z'n 59ste winkel.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis