Quetzal

Jumbo : Nieuw op Franchise.be

Jumbo is in Nederland groot geworden door de klant altijd op één te zetten, de verwachtingen continu te overtreffen en van onze klanten échte fans te maken. Ook in België bouwen we Jumbo om de klant heen en willen we boodschappen doen prettiger, leuker en fijner maken. Maak kennis met Jumbo, onze rijke geschiedenis, onze getalenteerde sporters en onze unieke formule.

Jumbo in België

Eind 2019 worden de eerste winkels in België geopend in Pelt, Rijkevorsel en Lanaken. We zijn ervan overtuigd dat er in het Belgische supermarktlandschap ruimte is voor onze vernieuwende formule: de beste service + buitengewoon groot assortiment + altijd lage prijzen.

Het én, én, én...

De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, worden ook in België ónze beloften aan de klant. Dus bij Jumbo mag je rekenen op:

- Euro’s goedkoper
- Service met een glimlach
- Voor al je boodschappen
- Vers is ook écht vers
- Vlot winkelen
- Niet tevreden? Geld terug!
- Jouw wensen staan centraal

Daarom komt Jumbo naar België

- We zijn ervan overtuigd dat er volop ruimte is voor onze unieke formule: de beste service + buitengewoon groot assortiment + altijd lage prijzen.
- Jumbo ziet mooie mogelijkheden om van klanten in België échte fans te maken. Met de unieke Jumbo formule gaan wij keihard aan de slag om onze klanten op 1 te zetten.
- Omdat we altijd de klant centraal stellen, gelden we in Nederland al jarenlang als één van de best gewaardeerde supermarktketens. En dat willen we ook in België worden.
- Met onze passie voor lekker en gezond eten verwachten we ook het Belgische supermarktlandschap te kunnen verbeteren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis