Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Johnny’s Burger Co. breidt verder uit in België

Johnny’s Burger Co. timmert aan de weg in Nederland en België. Momenteel zijn er in Nederland ruim dertig vestigingen. In België zijn twee vestigingen geopend en de derde is al in zicht.

Johnny’s Burger Co. Brussel

Inmiddels heeft de franchiseformule die zich specialiseert in fastfood de grens overgestoken en twee vestigingen in België geopend. De restaurants zijn te vinden in Gent, aan het Sint-Pietersplein 44 en aan de Houtbriel 22 in St- Niklaas. De gerechten van Johnny’s Burger Co. zijn vanaf vrijdag 21 mei ook in Brussel te vinden. Daar opent de derde Belgische vestiging aan de Chaussée de Charleroi 29.

De volgende voorziene openingen door Johnny's Burger zullen in Lier en Leuven plaatsvinden.

Who is Johnny’s?

We zijn eerst gestart met een Shop-In-Shop formule, waarbij we onze hamburgers verkochten in restaurants die ook andere producten op de kaart hadden staan. Sinds begin 2015 is Johnny’s alleen nog maar actief als franchiseformule. Inmiddels hebben we 30 vestigingen en groeien we hard door!

The ‘American’ Dream

Het idee van Johnny’s Burger Company is ontstaan in Amerika. Een van de oprichters, Tarek, was op zoek naar een mooi concept om in Nederland uit te rollen. Er konden al heel veel soorten eten thuisbezorgd worden, maar een goede hamburger was bijna nergens te verkrijgen. Na zijn vakantie in Amerika heeft hij er nog twee weken aan vast geplakt om stage te gaan lopen in een hamburgerrestaurant in Las Vegas.

Meat is all you need!

Een hamburger is pas een hamburger als het de échte Amerikaanse smaak heeft, dus ontwikkelden we onze eigen unieke recept. Met 99% rundvlees en 1% kruiden en zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen. Zo werd Johnny’s Burger Company geboren als oer-Hollandse hamburger keten met authentiek Amerikaanse smaken.

We make everybody happy with our burgers!

Met onze kakelverse hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, ze smaken ook fantastisch! Onze porties zijn - Amerikaans ;) – royaal. Na een menu van Johnny’s Burger heb je dan ook echt een voldaan gevoel.

Say hi to our delivery guy!

Alle burgers worden na iedere bestelling vers klaargemaakt op de grill. We geven het vlees dus heel even de tijd om perfect gaar te worden. We streven er wel altijd naar om jouw kakelverse burger binnen 40 minuten bij je thuis te bezorgen!

Johnny says: They’re big, fresh and delicious! See you soon!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis