Download Gratis uw Franchise startersgids

ixina zet opvallende resultaten neer

ixina toonde zich wederom krachtig in 2020 door zijn flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.  ixina investeerde al snel in een digitaal klantenparcours waarvan de fysieke winkel het sluitstuk is.  Het doorzettingsvermogen dat de franchisenemers aan de dag legden is opvallend.  Daardoor heeft ixina - zelfs in moeilijke omstandigheden - zijn innovatieve reputatie en positie als marktleider in stand weten te houden : ongezien!

ixina verstevigt positie als marktleider van uitgeruste keukens

Diversiteit en innovatie gaan hand in hand.  Heel wat medewerkers, zowel in het hoofdkantoor als in de franchisewinkels, brengen ervaring en kennis mee uit andere sectoren dan die van de keukensector.  Dat zorgt voor frisse ideeën en visionaire invalshoeken.

Het franchisemodel, een succesformule

ixina heeft in België en Luxemburg een uitgebreid netwerk van maar liefst 56 winkels die worden uitgebaat door onafhankelijke franchisenemers.  Maar de ambitie reikt verder : 65 winkels in 2026!

LEESTIP >>> De ixina-familie breidt zich uit met een 55ste franchise vestiging in België

ixina ondersteunt de franchisenemers te allen tijde.  Dat geeft starters vanaf het begin zekerheid en rendabiliteit.  Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de nodige opleidingen om van de winkel een succes te maken.  Bovendien beperkt een franchisemodel de financiële risico's voor de ondernemers ook tot een minimum.  Voeg daar nog ixina's openheid aan toe en je bekomt ixina's succesformule.  "Ten slotte spelen we met ixina ook in op het "koop locaal" of "winkelhieren"-gegeven dat sinds de coronacrisis - mede door de media - extra in de kijker kwam te staan." besluit Willem Stox, Algemeen Directeur bij ixina.

Wist je dat een nieuwe franchise winkel...

  • ... gemiddeld €300.000 tot €400.000 kost, waarvan €80.000 tot €100.000 eigen inbreng voor de franchisenemer, en al vanaf jaar 2 rendabel is?
  • ... de banken tot nu toe alle ingediende businessplannen goedkeurden?

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis