Download Gratis uw Franchise startersgids

Hubside.Store opent eerste winkel in Brussel

De Franse elektroketen Hubside.Store, die inzet op duurzame consumptie, opent vandaag een eerste vestiging in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het is de derde winkel van de retailer in België.

Circulair

De nieuwe vestiging is gelegen in het Woluwe Shopping Center en heeft een oppervlakte van 120 m². In het concept van Hubside.Store staat de circulaire (digitale) economie centraal. Er is een grote keuze aan gereviseerde multimedia toestellen zoals smartphones, laptops, tablets en tv’s. Verder kunnen klanten er allerlei toestellen en vervoermiddelen huren, van spelconsoles tot elektrische steps en auto’s.

“Consumenten zijn zich meer en meer bewust van de impact van hun consumptie op het milieu. De levensduur van apparaten verlengen, ze een tweede leven geven door ze te recycleren, of ook huren in plaats van kopen, past vandaag beter bij de filosofie van een steeds groter wordende groep van mensen. Het aanbod in onze winkels biedt daarop het perfecte antwoord”, zegt Sadri Fegaier, CEO van Hubside.Store.

Snelle expansie

De winkel in Sint-Lambrechts-Woluwe is de eerste van de keten in de Brusselse regio. Binnenkort komen daar nog twee verkooppunten bij: in City 2 en op de Louizalaan. De ambitieuze retailer is al op twee locaties aanwezig in Wallonië (Doornik en Louvain-La-Neuve), en wil tegen eind dit jaar een twintigtal winkels openen in ons land. Later dit jaar zullen ook de eerste twee Vlaamse winkels van Hubside.Store de deuren openen in Wijnegem Shopping en in Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis