Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Het franchise netwerk van REDDY Keukens groeit verder in België

Ondanks de huidige situatie zet REDDY de expansie op de Belgische keukenmarkt verder. Naast vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Waals- Brabant, heeft nu ook in Geel een nieuwe REDDY-vestiging de deuren geopend.  Afgelopen weekend opende de nieuwe Belgische vestiging van de Duitse succesfranchise REDDY Keukens. De locatie van de nieuwe winkel in de Antwerpseweg 126 te Geel is dan ook strategisch uitgekozen. Ze draagt bij tot het groeiende netwerk dat op weg is naar nationale dekking.

Passie, know-how én plezier

Het team van REDDY Keukens Geel streeft ernaar om voor iedere klant de beste keuken voor zijn/haar budget te ontwerpen en doet dat bovendien met passie, know-how én plezier. Dat wordt weerspiegeld in de gezellige en precies uitgekiende inrichting van de nieuwe toonzaal. Het ondernemerskoppel Kris De Pooter en Bjorn Vervliet maakt hiermee eindelijk een droom waar. “Ik werkte als verkoper bij een concurrerende formule, maar heb altijd gedroomd om klanten in mijn eigen winkel te kunnen adviseren, op mijn manier,” zegt Kris. Dat Kris en Bjorn er plezier in beleven, merkt de klant al snel aan hun aanstekelijke enthousiasme.

Transparante prijsstrategie

“Omdat we meteen onze beste prijs geven, weten klanten in alle transparantie waar ze aan toe zijn. Dat vinden we heel belangrijk,” licht Bjorn toe. “We hoeven niet met kortingen of gratis producten bij aankoop te goochelen, omdat we weten dat onze prijs goed zit.” Dat kan omdat REDDY deel uitmaakt van MHK Group, die met meer dan 3.000 aangesloten keukenspecialisten, de grootste inkoopgroepering vormt op de Europese keukenmarkt. De grote volumes zorgen dan ook voor betere inkoopprijzen en daar profiteren klanten bij REDDY van mee.

Feestelijke openingsmaand juli 2020

De nieuwe toonzaal, met 2 verdiepingen vol keuken- en inrichtingsideeën, brengt inspiratie in verschillende stijlen en prijsklassen en toont de ruime mogelijkheden die REDDY te bieden heeft. In de gezellige lounge kom je bij een drankje even op adem, terwijl kinderen plezier maken in de kinderhoek. 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis