Loola - Augustus/September/Oktober

Grando Keukens : Nieuw op Franchise.be

Grando Keukens is een professionele en sterk groeiende franchising formule en telt momenteel zo'n 50 winkels in Nederland en België.

Grando Keukens is een grote organisatie die deel uitmaakt van de grootste particulieren retailer van Europa op het gebied van keuken, sanitair en wonen, de DMG groep. DMG telt 250 filialen in Europa en is zo ook één van de grootste en meest betrouwbare partner binnen de branche. 

Grando Keukens is een professionele en sterk groeiende franchising formule en telt momenteel zo'n 50 winkels in Nederland en België. Bovendien is Grando Keukens in volle expansie, het doel is in België jaarlijks twee tot vijf nieuwe toonzalen in te huldigen.

BENT U EEN DYNAMISCHE PROFESSIONAL?  DAN IS GRANDO KEUKENS UW ULTIEME KANS!

Als zelfstandig Grando ondernemer kunt u rekenen op de stevige en onderbouwde steun van een professionele organisatie. Grando Keukens is een sterk merk en heeft een weldoordacht vakkundig concept.

VAKMANSCHAP

De focus ligt op de verkoop van keukens in het midden- en hoogsegment. Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om een droomkeuken te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dit vakmanschap verzorgen wij met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

WAT BIEDT GRANDO U? WEL HET BESTE VAN TWEE WERELDEN.

Uw ondernemerscapaciteiten en onze ervaren organisatie, vormen samen de sleutel tot succes. Als ondernemer heeft u passie voor het vak en voor het eindresultaat. Bent u die enthousiaste, klantgerichte ondernemer met een open mind? Dan bent u de geschikte kandidaat waar wij naar op zoek zijn.

Wij vragen geen extreme investeringen, maar bieden u een correct en transparant partnership aan, volledig ondersteund met opleidingen en begeleiding op het vlak van:

  • Administratie
  • Marketing
  • Verkoop
  • Inkoop
  • Logistiek

GRANDO VESTIGINGEN

De showrooms van Grando variëren in grootte en locatie. Hierin wordt de gevarieerde collectie keukens gepresenteerd. De showroom is een bron van inspiratie voor de klant. De showroom wordt volgens een compleet concept ingericht.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis