Registreren

Franchisenemers werven in het digitale tijdperk met Franchise.be

De werving van nieuwe franchisenemers maakt een ware revolutie door. Websites, sociale media en e-mailmarketing spelen een steeds belangrijkere rol. Ook Franchise.be volgt deze nieuwe trends van Franchise rekrutering zeer dichtbij op, en is volop bezig met het implementeren van een uitgebreide digitale marketingstrategie.  Daar wij op korte termijn de eerste resultaten verwachten wensen wij dit even met jullie te delen.

Franchise.be uitgebreide digitale aanpak om voor u nog meer kwalitatieve franchisenemers aan te trekken

Gratis e-book “De juiste stappen voor jouw Franchise succesverhaal”

Zoekmachine optimalisatie is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste maatregelen om nieuwe potentiële franchisenemers naar ons platform te lokken.  Onze resultaten worden op permanente basis

Gratis Webinar voor kandidaat Franchisenemers

Een spoed cursus over franchising en wat de juiste stappen zijn om de juiste Franchise te kiezen en starten. Tijdens dit webinar wordt de kandaat franchisenemers ook geregistreerd als Franchise.be Member.

Masterclass Franchisenemer worden

3-delige video cursus voor kandidaat Franchisenemers met gedetailleerde uitleg over elke stap die genomen dient te worden als kandidaat Franchisenemer. Van interesse tot en met ondertekening van de Franchise overeenkomst.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste maatregelen om nieuwe potentiële franchisenemers naar ons platform te lokken.  Onze resultaten worden op permanente basis gemonitord zodoende dit continue te optimaliseren.

Google AdWords advertenties

Google AdWords advertenties zijn een door Franchise.be betaalde marketing strategie om voor jullie nieuwe franchisenemers op het internet te werven. Een AdWords advertentie is een tekstadvertentie voor een specifiek trefwoord dat wij opgeven om een specifieke doelgroep te inspireren.

Content Marketing

Goede content trekt niet alleen bezoekers aan en houdt hen op uw website, goede content ondersteunt ook de expert positie van Franchise.be.  Wij wensen jullie bedanken voor alle content die jullie ons aanleveren zodoende ons platform te voorzien van actuele en relevante informatie.

Social Media

Met onze geavanceerde social media strategie en creatieve, doelgerichte posts kunnen wij de potentiële franchisenemers inspireren en jullie zichtbaarheid op ons platform verhogen. Hierbij alvast enkele tips om Franchisenemers te rekruteren met Facebook.

Big Data direct mailmarketing

Het converteren van ontvangen leads door gepersonaliseerde nieuwsbrief campagnes.

De combinatie van onze hunting (korte termijn) en farming (lange termijn) digitale franchise marketinginitiatieven zullen voor jullie een hogere instroom van passende kandidaten genereren.

Het is onze prioriteit om onze expertise nog meer in te zetten om nog meer potentiële franchisenemers te inspireren in jullie franchiseformules.  Naast de 5 hierboven vermelde initiatieven is Franchise.be gestart met extra marketingopportuniteiten waar wij spoedig met jullie meer informatie over zullen delen.

Zoals jullie kunnen lezen, volgen wij de digitalisering van zeer dichtbij op en zijn er van overtuigd dat de verschillende marketinginitiatieven die wij momenteel ondernemen op korte termijn vruchten zal afwerpen waardoor jullie franchisenetwerk verder zal kunnen uitbreiden.

Franchise Expansion Manager ter beschikking van de Franchise.be Members

Louis Himpe is recent aangeworven als Franchise Expansion Manager bij Franchise.be. Zijn belangrijkste taken zullen bestaan in: (1) het versterken van de banden met de bestaande en nieuwe Franchise.be members en (2) het verder uitbouwen van het Belgische Franchise.be  netwerk.

Hij heeft specifiek de opdracht om Franchise.be Members bij te staan in de rekruteringstrategie en implementatie voor het behalen van hun expansie doelen.

Louis kan bereikt worden op 0493-918022 of op lhimpe@franchise.be

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis