Registreren

Flamant : Nieuw op Franchise.be

Flamant creëert alles wat je nodig hebt om van je huis een warme thuis te maken. Een rustige cocon in een drukke wereld. Dat doen we met de grootste zorg voor kwaliteit. Elk Flamant-product wordt in kleine werkplaatsen en volgens authentieke methodes geproduceerd. We reizen de hele wereld rond om de beste artisanale producenten te vinden. Zo krijgen al onze producten hun eigen, unieke verhaal.

ROYALE KWALITEIT

In 2007 werd Flamant gekroond tot hofleverancier van het Belgische koningshuis. Een mooie erkenning van de kwaliteit, het vakmanschap en het design van onze collecties. Met een Flamant-interieurstuk haal je steeds een stukje royale luxe in huis.

MAAK DEEL UIT VAN EEN TOONAANGEVEND MERK

Flamant is een krachtig, internationaal merk met meer dan 30 jaar ervaring in hoogwaardige interieurdecoratie. Met winkels in België en Frankrijk en een wereldwijd netwerk van meer dan 500 distributeurs en partnerwinkels, geniet het merk een uitstekende reputatie die kwaliteit en verfijning uitstraalt.

Om onze aanwezigheid op de markt globaal uit te breiden, zijn we op zoek naar ervaren retail professionals om ons te vervoegen op een ‘franchise basis’.

WAAROM FLAMANT FRANCHISENEMER WORDEN

We geloven dat jouw ervaring en expertise in retail, gecombineerd met de kracht en internationale reputatie van het Flamant-merk de hoekstenen zijn om een succesvolle business op te starten. Flamant is een van de meest gerespecteerde merken in de industrie. Onze collectie biedt keuze aan meer dan 3000 artikelen en wordt twee keer per jaar upgedatet volgens de trends en evoluties in design en lifestyle. Bovendien staat Flamant bekend om een state-of-the-art showroom in België waar onze retail partners van over heel de wereld langskomen om hun producten te selecteren en te bestellen.

HOE WORD JE EEN FLAMANT FRANCHISENEMER

• Passie voor interieurdecoratie
• Vertrouwdheid en affiniteit met het Flamant-merk
• Ervaring in B2C retail (mode, decoratie, home)
• start-up investering (Flamant-producten) van ong. 120.000 € per 100 m2 verkoopsoppervlakte
• winkelvoorwaarden: commercieel interessante locatie, minimumgrootte van 200 tot 300 m2


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis