Registreren

eyes + more rekruteert zelfstandige partners via Franchise.be

eyes + more biedt u een uniek kans om als zelfstandige een winkel in de optiekbranche uit te baten met een beperkte eigen investering. Ons concept is succesvol en snel groeiend. In de afgelopen jaren zijn de omzet en volumes gegroeid in het bereik van dubbele cijfers.

Onze zelfstandige uitbaters ontvangen vanaf het begin een uitgebreide ondersteuning voor elke fase van ons partnerschap. Ondernemerschap en passie voor ons merk en onze filosofie zijn de beste voorwaarden voor het algemene succes van ons concept.

eyes + more, de andere opticien

Wij zijn meer dan een optiekketen. Wij zijn een modebedrijf en houden voor u altijd de nieuwste trends en brillenmode bij. Want voor ons is een bril meer dan een visueel hulpmiddel. Het is een fashion statement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken. Ook de sterren hebben dit al lang erkend en hebben een stijlvolle eye-catcher. Of het nu klassiek en oversized is of extravagant en flitsend, een bril is een must-have op de rode loper. Ook u vindt bij ons alles wat uw hartje begeert. Voor elke stijl, hebben wij het juiste model, of het nu elegant, trendy of fancy is. Ontdek de wereld van brillen, ontdek eyes + more!


Reageren


Reacties

 • Erwin Stiers

  Hallo, graag willen wij deel uitmaken van uw franchise. Gelieven ons te contacteren aub. Bij voorbaat dank Erwin

 • Djil Rouane

  Graag wil ik meer informatie over jullie franchise systeem?. Mvg Djil

 • Luis Dos Santos

  Graag meer info Interesse in Lommel, Genk of/en Hasselt

 • Batte Klaas

  Graag had ik wat meer info gehad over jullie franchise systeem? Mvg Klaas Battel

 • Sofyan Boumadiani

  Graag had ik extra info gehad over deze instelling

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis