Registreren

Esprit opent nieuwe franchise winkel in Pommerloch (Luxemburg)

In Pommerloch (Luxemburg) is op 17 maart een nieuwe Esprit franchise winkel geopend. Dit is inmiddels de negende winkel van Esprit in Luxemburg. Deze franchise winkel ligt in een shoppingcentrum in het noorden van het land en heeft een verkoopoppervlakte van 400m2.

Esprit heeft de ambitie om de komende tijd nog meer franchise winkels te openen in Nederland en België. De volgende opening van een nieuwe Esprit franchise winkel staat gepland voor april  2022 en dat zal in Tilburg zijn.

An Iconic Brand. Duurzaam, kwaliteit en comfort sinds 1968. Eigentijdse mode voor iedereen! Esprit biedt inspirerende kleding, lifestyle- en sportcollecties voor dames, heren en kinderen. De collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen met oog voor detail. Zorg voor mens en milieu staan hoog in het vaandel.

LEESTIP >>> Esprit draait voor het eerst sinds 2017 weer winst

Esprit geeft de consument een nieuwe kijk op mode met een verantwoordelijke productie, duurzame levering, nauwkeurige productverzorging en recycling. Ze creëren slimme ontwerpen die het herstel van het milieu ondersteunen. Er worden kledingstukken van topkwaliteit geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde materialen.

Esprit zorgt er ten allen tijden voor dat de kleding, mens en milieu met respect behandeld worden, wereldwijd.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis