Donutello - Banner September / Oktober / November

Eerste Belgische Albert Heijn XL opent in oktober

In oktober opent in Mechelen de eerste Albert Heijn XL van België. Het hypermarktformaat van AH zal er honderd nieuwe jobs opleveren: de rekrutering gaat nu al van start.

Met opleidingstraject

De opening van de eerste Albert Heijn XL van België nadert: de opening is nu voorzien voor oktober. Dat blijkt uit de wervingscampagne die recruiter Tempo-Team start voor honderd medewerkers voor de winkel, die meer dan 3000 m² winkelruimte zal tellen. Franchisenemer Peeters-Govers vestigt de hypermarkt, waar naast een breder foodassortiment ook meer ruimte is voor non-foodartikelen, in het nieuwe retailpark Malinas. De bouwwerken zijn momenteel volop aan de gang.

“Momenteel wordt de eerste fase van deze grootschalige rekruteringscampagne opgestart en zijn we op zoek naar enthousiaste teamleiders en gepassioneerde kartrekkers voor onze versafdelingen. Deze verantwoordelijke functies maken 35 à 40% van alle openstaande vacatures uit. In de zomer volgen dan de functies van kassamedewerker, rekkenvuller en jobstudenten”, aldus Gerd Horsten, HR-directeur bij Groep Peeters-Govers.

LEESTIP >>> "We kunnen vijf Albert Heijn supermarkten per jaar openen" zegt Jan Peeters van Groep Peters-Govers

Ook kandidaten zonder ervaring komen in aanmerking, klinkt het bij de franchisegroep, die ook elders nog tientallen vacatures heeft. Peeters-Govers voorziet namelijk een opleidingstraject in de bestaande Albert Heijn-winkels van Deurne en Zaventem. De duur van die opleiding hangt af van de functie. In de zomer komt er nog een (virtuele) jobdag.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis