Heytens - 2022

Een voormalige manager wordt een heytens franchisenemer: "Een terugkeer naar de basis, maar met een nieuwe uitdaging"

Louise Scordo heeft sinds het einde van haar studies altijd in de verkoop gewerkt, eerst als adjunct-manager en vervolgens als manager, bij verschillende bedrijven. Zo stond ze 15 jaar lang aan het hoofd van een heytens-winkel, als manager, voordat ze haar horizon veranderde.

Louise werkte meer dan 2 jaar als manager voor Starbucks en vervolgens als Business Development Manager voor een Luxemburgs gezond horecamerk.

“Ook toen ik niet meer bij heytens werkte, volgde ik heytens op de voet. Ik zag oud-collega's hun eigen franchise openen, wat me al snel interesseerde. Ik wist de kans te grijpen die zich voordeed aan mij, de winkel waar ik jarenlang werkte. Het is een beetje thuiskomen, maar met een nieuwe uitdaging ”, zegt Louise.

LEESTIP >>> Ondernemen in een winstgevend concept? Open uw heytens winkel

Sterker nog, na haar initiële heytens franchisneemeropleiding te hebben gevolgd tussen oktober en december 2020, heeft ze de verantwoordelijkheid van de winkel overgenomen, maar dit keer in haar eentje.

Als u, net als Louise, ook een winkel wenst te openen met een beperkt team van 1 tot 2 verkopers en 1 plaatser in een nichemarkt, neem dan contact op met heytens voor meer informatie.

heytens is actief op zoek naar zelfstandige ondernemers voor Antwerpen, Brussel, Halle en Mechelen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis