Maki Maki - Juli-September 2022

Een nieuwe Raison Home-franchisenemer aan boord, Jean-Marc Lemoine-Melin

In navolging van zijn groeistrategie is Raison Home, de leider in de verkoop van volledig uitgeruste keukens en interieurinrichting exclusief aan huis, verheugd een nieuwe franchisenemer te verwelkomen in zijn Belgische netwerk van Home Designers.

Jean-Marc heeft een zeer goede en lange ervaring achter de rug in de bouwsector. Na zijn studie elektromechanica werkte hij achtereenvolgens in de domeinen industriële uitrustingen, tijdelijke kantoormodules en liften, een sector waarin hij meer dan 10 jaar werkzaam was.

Deze ervaring gaf hem niet alleen een brede kennis van de technische beperkingen van het gebouw, maar stelde hem ook in staat om te werken met een markt waar luisteren naar de klant essentieel is om de droom, het functionele en het budget met elkaar te verzoenen.

Zijn doel is nu duidelijk: zijn eigen bedrijf oprichten en al zijn ervaring te gebruiken.

Hij zag duidelijk de overeenkomsten tussen de lift- en inbouwkeukenmarkten. Alles draait om de kwaliteit van de relatie met de klant en het wederzijds vertrouwen dat gaandeweg ontstaat. Dat trok hem aan in het Raison Home-concept: volledig persoonlijke service, bij de klant thuis met projectopvolging tot in de puntjes verzorgd.

Het is om deze reden dat Jean-Marc er de voorkeur aan gaf een bewezen concept te hanteren en zijn franchisebedrijf te lanceren om het avontuur van het ondernemerschap te benaderen en altijd begeleid te worden naar succes.

LEESTIP >>> Raison Home : Voor een franchise kiezen en daardoor niet alleen starten

Het zal zijn activiteit toespitsen op het Brussels Gewest en het noorden van Brussel. Eind augustus begint hij aan zijn initiële opleiding.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis