ixina - Oktober/November 2022

Een nieuwe Carrefour Express franchise waar de inwoners reikhalzend naar uitkijken opent zijn deuren in Grimbergen

Iets nieuws in het hart van Grimbergen! Een Carrefour Express opent vandaag zijn deuren en beantwoordt zo aan de verwachtingen van de inwoners die al jarenlang geen buurtwinkel meer hebben gehad. Deze winkel wordt beheerd door Ceyda Kara, wiens familie reeds 2 Carrefour Markets in Limburg beheert. De Carrefour Express in Grimbergen is een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour, die erop gericht is het beste voor iedereen toegankelijk te maken.

De Carrefour Express in Grimbergen ligt in het stadscentrum en heeft een oppervlakte van 230 m². Hij richt zich op residentiële klanten, passageklantenen studenten. Deze winkel van de nieuwe generatie onderscheidt zich door zijn ruimte, zijn comfortabele inrichting, zijn zeer complete en gevarieerde aanbod dankzij het ruime assortiment gezonde en lekkere producten, maar ook door de nabijheid en de kwalitatieve service van een enthousiaste franchise partner.

De winkel richt zich op een typisch stedelijk Express-aanbod en biedt groente & fruit, verse producten en een biologisch assortiment. Het brood wordt ter plaatse gebakken en er worden verse broodjes aangeboden, evenals warme worstenbroodjes en warme pizza's. Klanten vinden er leuk aanbod voor snelle lunches, vers geperst fruitsap ,een koffie corner, evenals lokale producten zoals Ritchy en Ardilis chocolade. Ook het budget assortiment van Simpl is in alle productcategorieën goed vertegenwoordigd. Er is een grote verscheidenheid aan basisproducten en alle essentiële producten in droge voeding en drogisterij.

De franchisepartner heeft veel aandacht besteed aan duurzaamheid, want deze winkel gebruikt een koelingsinstallatie systeem op CO2 en LED-verlichting.

LEESTIP >>> Carrefour Express opent een nieuwe franchise op de Houtmarkt in ‘Oilsjt’


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis