Bricks 4 Kidz - Banner Mei Juni Juli

Een nieuwe Carrefour Express franchise opent haar deuren in de Leopoldstraat in Luik

Woensdag 30 maart opent een nieuwe Carrefour Express haar deuren in Luik. De nieuwe Express is gelegen in het begin van de Leopoldstraat, recht tegenover het Saint-Lambertplein.

De winkel strekt zich uit over een verkoopoppervlakte van 124 m² en bevindt zich in een residentiële wijk. De winkel richt zich op wijkbewoners, maar ook op voorbijgangers die snel een aantal inkopen willen doen en tegelijkertijd willen genieten van de kwaliteitsvolle service van de gemotiveerde franchisepartners. De Carrefour express is gehuisvest in een mooi gebouw in de vorm van een driehoek. Voor deze architectuur was er veel creativiteit nodig om er een winkel in te richten met een groot assortiment op een kleine oppervlakte. Deze weerspiegelt eens te meer de Act For Food-strategie van Carrefour die als doel heeft het beste toegankelijk te maken voor iedereen.

De tweede winkel van franchisepartners Janelle Leclercq en Damien Brion in Luik

De franchisepartners Janelle Leclercq en Damien Brion die de nieuwe Carrefour Express in de Leopoldstraat openen, baten sinds december 2019 ook de Carrefour Express Guillemins in Luik uit. Dit jonge koppel gebruikt hun expertise en hun ervaring voor het uitbaten van een tweede winkel. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7u00 tot 20u00 en in het weekend en op feestdagen van 8u00 tot 20u00.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis