Gecon

Dunkin’ start begin oktober ook in Brussel

In oktober openen niet een maar twee vestigingen van Dunkin’. Daags na de opening van een donutwinkel in Wijnegem is ook Brussel aan de beurt, in het station Brussel-Zuid.

Tweede masterfranchise

Op 7 oktober opent in het shoppingcenter van Wijnegem de twee winkel van donutketen Dunkin’ de deuren, zoals eerder al bekend gemaakt. Maar daar blijft het niet bij: nu laat de Amerikaanse koffie- en donutgigant weten tegelijkertijd ook zijn Brussels offensief te starten. Al op 8 oktober gaat een derde vestiging in het station Brussel-Zuid van start.

Voor de Brusselse expansie gaat Dunkin’ een tweede masterfranchiseovereenkomst aan, met dezelfde groep die in Nederland zorgde voor een nationale uitrol. Er is met hun vennootschap Amba Douad een akkoord om vijftien filialen te openen. Oorspronkelijk zouden er nochtans slechts vijftien Belgische vestigingen in totaal komen, maar dat zullen nu dus meer worden.

De Brusselse opening komt er vroeger dan verwacht, ondanks de coronacrisis. Het success in Antwerpen toonde volgens de masterfranchiser aan dat de tijd rijp was. Ook elders in het land zijn de donuts voortaan verkrijgbaar via de Belgische webshop.


Reageren


Reacties

  • Rifi younes

    Ik ben heel geïnteresseerd in deze franchise zou graag mee in stappen in jullie bedrijf

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis