Download Gratis uw Franchise startersgids

Domino’s Pizza opent franchise in Brussel Schaarbeek

Domino’s Pizza opent op vrijdag 8 oktober de deuren van haar winkel in Brussel Schaarbeek. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Place d'Helmet 7. Pizza’s worden 100% elektrisch bezorgd met behulp van elektrische fietsen en scooters. De nieuwe winkel is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 22.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is de winkel een uur langer geopend: dan kunnen pizzaliefhebbers tot 23.30 uur genieten van een heerlijke vers gebakken pizza.

De franchisenemer van Brussel Schaarbeek

De nieuwe vestiging van Domino’s Pizza in Brussel Schaarbeek, is niet de eerste voor franchisenemer Sacha Pesic. In 2010 startte Sacha zijn carrière bij Domino’s als student. Hij groeide zeer snel uit tot een vaste waarde en werd al in 2014 franchisenemer van zijn eerste winkel: Brussel Centrum.

LEESTIP >>> De ambitie van Sacha Pesic, franchisenemer van Domino's Pizza

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten én pas op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Zo is het deeg 100% vers en krijgt het deeg 48 uur om te rijzen. Bovendien bevat het deeg geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong en is daarmee volledig vegan.

Over Domino’s Pizza

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1993 gevestigd in België en heeft hier inmiddels meer dan 110 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s Pizza het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Nederland en Denemarken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis