Gautier - September/December

Domino’s Pizza België organiseert een opendeurdag in Kortrijk

Domino’s Pizza België is een internationale pizzaketen, opgericht in 1960 te Michigan. Momenteel is de keten wereldwijd actief en één van de grootste pizza bezorg organisaties in heel België.

Vanwege de groei wordt op 5 april open dag georganiseerd in Domino’s Pizza Kortrijk voor nieuwsgierig kandidaat ondernemers een inkijk te geven in het dagelijkse reilen en zeilen van een Domino’s Pizza.

Franchise-geïnteresseerden worden uitgenodigd om kennis te maken met het bewezen concept. Wij zoeken franchisenemers met een echte ondernemersmentaliteit en een passie voor het product, zeggen Sarah en Hanane, beide franchise recruiters van Domino’s België.

Inschrijven kan door informatie aan te vragen op de presentatie pagina van Domino’s pizza

 

Domino’s Nederland en België de motor voor het succes van Domino’s Pizza Enterprises

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van  Domino’s pizza Nederland en België, publiceerde deze week haar halfjaar cijfers. De wereldwijde verkoop van  (bezorg) maaltijden van Domino's Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP) steeg met + 14,6% tot $ 1,43 miljard.

In Europa groeide de netwerkverkoop + 17,4% tot € 349,9 miljoen 6 (+ 2,3% Same Store Sales). Bovendien bereikte Domino’s in Europa een aantal belangrijke winkelmijlpalen. In Nederland en België opende Domino’s het afgelopen half jaar vier winkels per maand. Een record. Inmiddels telt Domino’s in Europa 1000 winkels, waarvan 270 in Nederland en 73 in België.

Twee bestellingen per seconde

Naast de enorme groei in het aantal winkels, behaalde Domino’s een record in het aantal bestellingen. Binnen de gehele groep (DPE) verwerkte Domino’s 32,4 miljoen bestellingen. Dat komt neer op meer dan twee bestellingen per seconde. Domino’s Europa, en met name Nederland en België rapporteerden de sterkste groei binnen de groep. Misja Vroom, CEO Domino’s Nederland en België:  “we zijn de motor van het succes van Domino’s pizza in Europa en binnen Domino’s Pizza Enterprises. We openden een record aantal winkels, realiseerden de snelste bezorgtijden en waren het eerste land binnen de groep met 100% vegan deeg. Ik ben enorm trots op deze prestatie.”

Grootste bezorg-afhaalrestaurant

Met 270 vestigingen is Domino’s het grootste bezorg- en afhaalrestaurant van Nederland. Volgens Misja is de groei er nog lang niet uit. Misja vervolgt: “We bestaan dit jaar 30 jaar. En juist in dit jaar openen we nog eens 30 winkels. Als alles volgens planning verloopt, openen we onze 300e winkel dit najaar in Nederland.”

Uitbreiding vegan aanbod

Domino’s richt zich de komende maanden op productinnovatie. Dit voorjaar lanceert de keten een vierde vegan pizza met extra veel groenten. Dit voorjaar wordt ook Thick Shakes na een succesvolle testperiode landelijk uitgerold. De Thick Shake is gemaakt van 100% roomijs en bereid bij -14 en exclusief verkrijgbaar bij Domino’s. Naast productinnovatie, richt de keten zich het komend jaar op de verdere optimalisatie van het digitale bestelproces.

Facts & Figures 2019

 • 270 winkels in Nederland
 • 73 winkels in België
 • Domino’s Benelux bakte ruim 20 miljoen pizza’s
 • 2018 zag Domino’s Nederland een groei van 25% van het aantal bestellingen ten opzichte van 2017
 • De best verkochte pizza is de Perfect Peperoni. Deze pizza werd in 2018 ruim 2,6 miljoen besteld
 • De Margarita staat op nummer 2 met ruim 1,5 miljoen
 • Domino’s verkocht in Nederland ruim 200.000 vegan pizza’s. De spicy vegan is het populairst
 • 2019 opent Domino’s haar eerste winkel in Luxemburg
 • Alle pizza’s worden vers bereid. Het deeg is 100% puur
 • Alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige van geur-kleur en smaakstoffen
 • In 2020 geen aanschaf meer van fossiele brandstofvoertuigen
 • 60% van het wagenpark is E-bikes

Over Domino’s Pizza

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels 270 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis