Donutello - Banner September / Oktober / November

Domino’s Pizza België opent nieuw Franchise verkooppunt in Pelt en heropent twee bestaande filialen in volle Corona tijd

Domino’s Pizza België heeft een nieuw filiaal geopend in Pelt. De multi franchisenemer die ook al Bilzen en Lommel onder zich heeft, breidt dus nog verder uit in Limburg. Ook twee andere filialen in Ninove en Aalst heropenden de afgelopen dagen hun deuren.

Domino’s Franchise Pelt

In Pelt is er de afgelopen week een nieuw franchise winkel van Domino’s Pizza geopend, net zoals de filialen in Ninove en Aalst konden heropenen. Hiermee is het bedrijf natuurlijk blij mee. “Het is een bijzondere tijd en voor ons is het wel een voorrecht dat wij in deze tijd open kunnen blijven en zelfs kunnen groeien. Je hebt dan horeca die noodgedwongen dicht zijn en wij zijn in staat om de winkels te openen”, zegt Stefanie Aertgeerts, Brand Manager bij Domino’s.

Dit komt voornamelijk omdat Domino's altijd sterk geweest is om zicht aan te passen aan de veranderende vraag in de markt, en bezorging in hun DNA zit en daarmee groot geworden zijn, volgens het bedrijf. Zij zetten sinds het begin in op de winkels, het afhalen en de leveringen. Daarmee kunnen ze gemakkelijk schuiven en het is een voordeel om zich al ingewerkt te hebben in bijvoorbeeld het bezorgen, andere horeca beginnen hier nu pas mee.  

Maar dat neemt niet weg dat ook zij heel wat veranderingen aanbrachten door het Coronavirus. Zo hebben ze goede voorschriften opgesteld voor de eigenaars, ook verkregen ze plannen om deze in de winkels uit te voeren. Dit om hen deels ook te ontzorgen. “Één van de uitdagingen is natuurlijk dat het beleid juist uitgevoerd wordt en dat men niet gaat verslappen, want in het begin is iedereen alert. Maar de communicatie nu blijven onderhouden, dat is gewoon belangrijk in deze tijden”, legt Aertgeerts uit.

Doorgroeimogelijkheden als Franchisenemer

De nieuwe franchise wordt uitgebaat door een multi franchisenemer, die ook al Bilzen en Lommel onder zich heeft. Zowat de helft van de franchisenemers van Domino’s Pizza België komt dan ook uit het bedrijf zelf. Zij begonnen er ooit als pizzabakker, bezorger, manager of dergelijke en groeiden zo door als franchisenemer. “Wij geloven in de groei van onze mensen, het mooiste voorbeeld hiervan is Misja Vroom, CEO voor de Benelux. Die heeft zijn eigen winkels gehad, is doorgegroeid naar het hoofdkantoor en is nu dus CEO”, zegt Aertgeerts.

Desalniettemin is het bedrijf steeds op zoek naar nieuwe franchisenemers om in het systeem te stappen. Normaal gezien zal tegen de zomer het honderdste filiaal openen, steeds meer winkels openen blijft dan ook hun doel. Zo kunnen ze een steeds kleiner bezorggebied creëren waardoor er steeds meer elektrisch bezorgd kan worden. tegen 2023 willen ze graag volledig kunnen bezorgen met voertuigen die niet rijden op fossiele brandstoffen.

Over Domino’s Pizza Franchise

Het Domino’s Management Team, geleid door Ringo Joannes, stuurt een ondernemende organisatie aan met een zeer gerichte visie – we willen number one in people en number one in pizza zijn!

Onze missie geeft onze ambitie duidelijk weer -“Sell more pizza, have more fun!”.

Als gevolg hiervan, zijn wij ervan overtuigd dat het super leuk is om bij en met Domino’s samen te werken. Wij streven naar een laag personeelsverloop en zijn er trots op dat wij een grote loyaliteit onder onze medewerkers ervaren. Loyaliteit die afkomstig is van mensen die onze toewijding voor perfectie en plezier delen. En stuk voor stuk hebben zij pizzasaus door hun aderen stromen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis