Gecon

Dietplus, een franchisenetwerk dat sereen naar de toekomst kijkt

Door de complexe situatie die de Corona crisis heeft veroorzaakt, heeft het gespecialiseerde netwerk voor het opnieuw in evenwicht brengen van het voedingspatroon zich kunnen aanpassen. De activiteit beantwoordt aan de verwachtingen van de consument en het model biedt een uitstekende opportuniteit voor kandidaat franchisenemers !

Ondanks de gezondheidscrisis en de impact ervan op de economie, is het Belgische dietplus franchisenetwerk op koers gebleven

Tijdens de lockdown hebben de centra de loyaliteit van hun klanten kunnen behouden. Coaching gebeurde op afstand en producten konden bij je thuisbezorgd worden. De franchise heeft nieuwe tools geïmplementeerd (kookrecepten, trainingsvideo's, enz.). Al deze acties hebben klanten in staat gesteld om op schema te blijven met hun programma voor gewichtsverlies.

Na het einde van de lockdown, en nadat dietplus een protocol met gezondheidsinstructies had ontwikkeld, konden de coaches hun klanten weer verwelkomen in hun centra. Inclusief nieuwe klanten, want deze periode versterkte de behoefte voor iedereen om voor zichzelf en hun welzijn te zorgen.

Hoewel veel economische sectoren lijden, is afslanken meer dan ooit een veelbelovende niche

Dankzij de maatregelen van dietplus bleef het omzetverlies voor franchisenemers beperkt tot 20%! Het netwerk zal tegen het einde van het jaar 20 centra in België hebben, allemaal gelegen in het Franstalige deel van het land. Vanaf 2021 zal het netwerk zich ook in Vlaanderen ontwikkelen.

Voor mensen die helaas hun baan zijn kwijtgeraakt, of die bang zijn ze binnenkort te verliezen, of die simpelweg het pad van onafhankelijkheid op willen gaan om hun professionele toekomst in eigen handen te nemen, biedt dietplus een uitstekende kans voor een nieuwe start.

Om coach binnen het netwerk te worden, is geen specifieke kwalificatie vereist: volledige training en permanente ondersteuning worden verzorgd door de franchisegever!


Reageren


Reacties

  • Marc Gelens

    Beste, Graag wil ik op de hoogte gehouden worden voor de start in het Vlaamstalige gedeelte van België. Met vriendelijke groeten, Marc Gelens 0475/271846

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis