Neem Gratis deel aan de virtuele Automobiel Franchise beurs op 27 januari

Delhaize start maaltijdenleveringen aan huis

Delhaize start in het Brusselse met maaltijdleveringen aan huis in samenwerking met de start-up Tastyoo. Het biedt verse maaltijden, bereid door chefs, voor minder dan 10 euro.

Thuisbezorging zit sinds de corona-crisis in de lift. Daarom hebben Delhaize en Tastyoo besloten om de handen in elkaar te slaan en verse maaltijden te bereiden die aan huis geleverd worden. “Met dit project wil de supermarktketen haar digitale aanwezigheid op de markt van de foodservice versterken. Tastyoo is ervan overtuigd dat dit nieuwe aanbod van groot belang is voor haar klanten, aangezien het project is aangepast aan hun nieuwe consumptiegedrag. Het project onderscheidt zich door een aanbod dat is aangepast aan iedereen”, aldus Delhaize in een supermarkt.

De maaltijden van Tastyoo worden in de keuken van Bascule in Ukkel bereid. De gerechten worden daar bereid door chefs en kosten minder dan 10 euro. Deze variëren elke week, afhankelijk van het seizoen. De klant kan zowel ‘s middags als ‘s avonds bestellen en ontvangt de maaltijd binnen een tijdspanne van 30 minuten. Vandaag de dag is de bezorgdienst actief in Elsene, Ukkel, Brussel-stad, Etterbeek en Sint-Gillis en is deze volledig gratis. Op termijn is het de bedoeling de levering uit te breiden  naar grootsteden met nieuwe stadskeukens. Daarnaast ontwikkelde Tastyoo ook de Tastyoo Box, een box voor gezinnen, ouderen of meer georganiseerde mensen die elke week kan worden besteld en die de consument naar wens kan samenstellen volgens de beschikbare seizoensrecepten. De box zal thuis geleverd worden (Waals- en Vlaams-Brabant) vanaf begin november. Bestellingen zijn mogelijk via de website van Tastyoo, binnenkort volgt een app.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis