Filta Environmental - Juni/Juli/Augustus

De nieuwe Carrefour Express in Lievegem, een heus vader-zoon verhaal

Carrefour opende op woensdag, 18 augustus een Express buurtwinkel in het Oost-Vlaamse Lievegem. Frank en Patrice Engelschenschilt zetten hun beste beentje voor om van deze buurtwinkel the place to be te maken voor de klant die snel en eenvoudig boodschappen wil doen in een vernieuwde kruidenierszaak waar men met de glimlach wordt onthaald.

Van terras naar kruidenierswinkel

Papa Frank (62 j) en zoon Patrice (30 j) Engelschenschilt zijn ondernemers in hart en nieren. De familie Engelschenschilt was in Lovendegem jaren bekend voor de aanleg van terrassen en opritten. Vier jaar geleden maakten zij een opmerkelijke carrièreswitch en namen zij de Carrefour Oranje over, rechtover de kerk in Lovendegem.

Vandaag begint in Lievegem hun volgende avontuur.  De nieuwe Express komt er op de plaats van de voormalige discount De Garf en is dan ook de enige supermarkt in de Bloemekenswijk.  Frank en Patrice hebben hard gewerkt aan de renovatie van de winkel en het zorgvuldig kiezen van het assortiment. Vandaag zijn ze klaar om hun klanten te verwelkomen in de familiale sfeer die ze in het Dorp al hebben gecreëerd. Met de glimlach. En dit mede dank zij een sterk team dat dagelijks het beste van zichzelf geeft. 

LEESTIP >>> Een Carrefour Express franchise ‘nieuwe generatie’ opent haar deuren op de Grote Markt van Moeskroen

Verse producten en gekoelde wijnen

De Carrefour Express van Lievegem focust op shoppinggemak en verse producten. De klant vindt er elke dag ter plaatse gebakken brood, koffiekoeken en verse pistolets,  een mooi assortiment groenten en fruit, vers fruitsap, lekkere koffie, een brede waaier aan Carrefour-producten, een heuse Bio-hoek met bulkproducten evenals heel wat lekkers voor de vegetariërs onder ons. 

Ook de lokale producten worden met fierheid aangeboden. Zo vindt men hier de befaamde Tierenteyn mosterd evenals de artisanale confituren, chocopasta’s en calorie-, suikerarme en vetvrije sauzen van het Gentse familiebedrijf Rabeko. Ook het typisch Oost-Vlaams Tietjesbier maakt deel uit van het lokaal aanbod.

Zeer handig zijn ook de kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen in het assortiment : van een snelle hap zoals een belegd broodje, maaltijdsalades, kant-en-klare warme maaltijden tot in de winkel gebraden kip aan ‘t spit.

Specifiek aan deze Express is dat alle witte, rosé wijnen, cava’s en champagnes in frigo’s worden gezet. Een onverwacht bezoekje straks? De fles staat koud in de winkel, klaar om mee te nemen.  

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen, kadokaarten, postzegels en tickets van De Lijn.  


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis