Adopt - Juli/Augustus/September 2022

De Heytens franchisewinkel is verhuisd en opende in Roeselare de deuren met het nieuwe concept

De franchisewinkel in Roeselare is enkele meters verhuisd naar een meer dynamisch handelsgebied. De winkel is nu aangepast aan het nieuwe concept dat onze differentiatiestrategie vertaalt die gericht is op service en persoonlijke ondersteuning voor de klant in zijn project: advies op afspraak in de winkel of thuis, meting en installatie thuis.

Heytens, het Belgische merk gespecialiseerd in raamdecoratie, ontwerpt op maat gemaakte oplossingen die passen bij de behoeften en wensen van elke klant en biedt persoonlijke service, variërend van huisadvies tot productinstallatie.

Een solide netwerk met kwaliteitsproducten en knowhow verworven in 45 jaar. Met meer dan 100 winkels in Europa is Heytens een onmisbare referentie en marktleider op de Belgische markt geworden.

Een differentiatiestrategie gericht op service en persoonlijke ondersteuning voor de klant in hun project: advies, meting en installatie thuis.

Heytens is op zoek naar franchisenemers die gevoelig zijn voor de wereld van decoratie met gevoel voor commercie en klanttevredenheid.

Heytens heeft de ambitie om haar franchisenetwerk actief uit te bouwen en zoekt nieuwe franchisenemers voor de volgende steden:

  • Antwerpen Centrum
  • Rand van Brussel
  • Knokke
  • Luik

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis