Heytens - 2022

De Broertjes : Nieuw op Franchise.be

De Broertjes "wereldkeuken" is een familie vriendelijk restaurant met een uniek concept. De klant wordt onbeperkt de hele avond verwend met een variatie van kleine gerechtjes van klassiekers uit alle windstreken.

HOE WERKT ONS CONCEPT?

De placemat op tafel is de menukaart, zo kan de hele avond gekozen worden uit de smakelijke gerechtjes. Deze worden aangeduid op het bestelbriefje om de gerechtjes zo snel mogelijk op tafel te toveren door een team van vriendelijke kelners! Gecombineerd met een mooi drankenassortiment zorgt dit concept voor een culinaire beleving bij jong en oud, in een retro en duurzaam interieur.

Ondanks de uitgebreide keuze en grote hoeveelheid aan gerechtjes verloopt zowel de keuken als de zaal bediening vlot, ondanks de frequente full house bezetting. De franchisenemer serveert per seizoen dagelijkse dezelfde gerechtjes wat voor een goede continuïteit zorgt in het gesmeerde keukenteam.
Na jaren van concept optimalisatie en 2 druk gesolliciteerde eigen vestigingen in Kapellen en Willebroek is De Broertjes nu klaar om andere Horeca ondernemers met dit unieke concept te ondersteunen. Het bewezen business model is naar Horeca normen stabiel en vrij winstgevend.

Heeft u ervaring in de Horeca en op zoek om een geslaagd Horeca concept uw ondernemerschap succesvol te starten, dan is De Broertjes het gepaste concept. De brede ondersteuning die er zowel in het keuken gedeelte als in de zaal door de Franchisegever wordt geboden maakt van uw grootschalige Horeca onderneming een geoliede machine. (Keukenopleiding ervaring is niet vereist)

Momenteel wordt de kans geboden in Vlaanderen aan Horeca ondernemers om De Broertjes in hun regio op te starten, dit na de gezamenlijke zoektocht van de geschikte locatie.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis