Na een eerste ontmoeting met de oprichters, Jean Simonis en Bernard Wattiez, begin mei 2021 voor de presentatie van het merk, ontving ik het precontract met de precontractuele informatie. Ik had een maand om het dossier grondig te bestuderen. Overtuigd door Daumus heb ik de franchiseovereenkomst getekend. We kregen een grondige opleiding en begonnen enkele weken later met onze activiteit, onder supervisie van de oprichters.

Het is belangrijk om vindingrijk te zijn en een "helikopterview" te hebben van de problemen van de cliënt. Om ons te helpen, hebben de oprichters van Daumus een gepersonaliseerde studie ontwikkeld waarmee we gemakkelijk het probleem kunnen ontdekken en tot de juiste oplossing kunnen komen. Dit draagt ​​bij aan het creëren van een klimaat van vertrouwen en dat is een grote troef.

Het werk zelf gaat gepaard met grote nauwkeurigheid en een echt verlangen om de klant tevreden te stellen. Je gaat naar huis, je dompelt jezelf onder in het gebouw en de manier van leven van zijn bewoners om de oorzaken van het ondervonden probleem te bepalen. Deze aanpak is het startpunt van uw werk, daarna komen de oplossingen die moeten worden overwogen en voorgesteld ”.

In de organisatie van het franchisenetwerk is er een onmiskenbaar voordeel, Daumus wordt geassocieerd met "business introducers". Door deze structuur kan de franchisenemer zich uitsluitend wijden aan zijn hoofdactiviteit en wordt het gedeelte "prospectie" verminderd.

“We krijgen exclusiviteit voor 7 jaar, stilzwijgend verlengbaar voor een bepaalde sector. De procedure is eenvoudig, de klant doet een aanvraag via de site en afhankelijk van zijn locatie wordt hij doorverwezen naar de franchisenemer van de overeenkomstige zone. "

“Deze organisatie en het speciaal voor ons ontwikkelde CRM bieden de mogelijkheid om onze business te plannen en onze meetings met klanten te organiseren. Deze tijdwinst stelt ons ook in staat om flexibeler te prospecteren en het is een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van ons franchiseproject".

De ondersteuning van het merk was van zeer hoge kwaliteit met een topopleiding in Nijvel op de hoofdzetel van het bedrijf. Het is een netwerk met een zeer goede reputatie waarbij rekening wordt gehouden met menselijke waarden.

Voor mensen die zich bij ons willen aansluiten, franchisenemer zijn voor Daumus betekent niet het hebben van een showroom, het is mogelijk om de voorraad producten in uw garage op te bouwen en voor het gedeelte klantenbeheer, facturatie offertes e.d. krijgt u toegang tot de de besturingssoftware van het merk, die zeer gebruiksvriendelijk is.

Ik ben opgeleid aan de Koninklijke Militaire School, maar daar was ik niet echt voor gemaakt. Vandaag, met zijn partner en vriend, ben ik een sterk team, dezelfde generatie met dezelfde visie voor de toekomst. In vergelijking met mijn vorige leven is er eigenlijk niets veranderd aangezien ik al complementair zelfstandige was voor een andere sector.
Nieuws
sodalis logo.png
Tijdsregistratie: nieuwe clausule arbeidsreglement Lees meer
Bitcoin
Bitcoin: de munt van de toekomst? Lees meer
TEDi: "We willen binnen 4 jaar 100 winkels in België hebben" Lees meer
Winkelvastgoedfonds Vastned fuseert Belgische en Nederlandse tak Lees meer
Vandelanotte slaat handen in elkaar met Cogitax Lees meer
Ahold Delhaize vindt opvolger voor Wouter Kolk bij Metro Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?