ixina - Oktober/November 2022

Daumus Franchise

Daumus

Informatie Daumus Franchise

Het Daumus-netwerk bestaat vooral uit mannen en vrouwen die hun leven wilden veranderen, zonder enige specifieke kennis van bouwtechnieken, maar die de motivatie hadden om een duurzaam en winstgevend bedrijf op te bouwen. Heb je een persoonlijkheid, sta je open voor anderen, heb je goede verkoopvaardigheden en ben je leergierig, dan is Daumus iets voor jou.

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden de oprichters, samen met de fabrikanten die hen ondersteunen, de best mogelijke oplossingen op de markt om mensen in gezonde, vochtvrije huizen te laten leven. We hebben de wil om een gemeenschap van gepassioneerde ondernemers te creëren met hoge menselijke waarden, waarbij klanttevredenheid voorop staat. Onze filosofie: co-development, iedereen laten groeien en zijn troeven ten dienste stellen van het netwerk.

Voor wie is ons project bedoeld? Voor mensen die zichzelf persoonlijk en professioneel willen investeren en hun loopbaan willen ombuigen naar het creëren van hun eigen bedrijf, omkaderd door een gestructureerd netwerk.

Onze wens? Verras de klant met de kwaliteit van de dienstverlening en door open en eerlijke relaties, terwijl ze aanbieden om een gezonde omgeving te vinden voor hun plaats van leven, zowel privé als openbaar.

Gemoedsrust bij de ontwikkeling van uw ondernemersproject wordt verzekerd door de kwaliteit van gecertificeerde producten, juridische en administratieve ondersteuning, opleiding en een erkende positionering in de markt.

Om dit netwerk uit te voeren, hebben we alle functies ontwikkeld om u op te leiden en te begeleiden. Commerciële, marketing, technische, IT, administratieve en juridische ontwikkeling.

Je zult jezelf verrijken met deze collectieve kracht waar je als eenzame zelfstandige nooit toegang toe zou hebben gehad. Met onze kennis van de vochtbehandeling weten we dat elke franchisenemer die gepassioneerd, volhardend en vastberaden is, geweldige financiële prestaties zal behalen.

Uw succes zal het onze zijn!


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Wonen

Activiteit

Aansluiten bij Daumus betekent aansluiten bij een netwerk waar mensen net zo belangrijk zijn als de oplossingen die worden geboden op het gebied van vochtbehandeling in gebouwen.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2020

Franchiseinformatie

Contractduur

7 jaar

Training

Eén week gedetailleerde technische training met daarna gepersonaliseerde begeleiding gedurende 3 maanden

Gemiddeld aantal FTE

1

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Gecentraliseerd

Totale investering

€32.000

Instapkosten

€18.500

Benodigd eigen vermogen

€32.000

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Daumus Franchise


Nieuws over Daumus
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis