Belisol - April/Mei/Juni

Daumus Franchise

Daumus

Informatie Daumus Franchise

Aansluiten bij Daumus betekent toetreden tot een netwerk waar mensen net zo belangrijk zijn als
de voorgestelde vochtbehandelingen.

Door alles wat we geloven en doen, hebben we de wil om een ​​gemeenschap te creëren van gepassioneerde en tevreden ondernemers, met hoge menselijke waarden, waarbij de prioriteit van elke ondernomen actie altijd klanttevredenheid is.

We zetten al onze kennis, al onze relaties en al onze vastberadenheid in om een ​​netwerk van exclusieve Europese dealers op het gebied van vochtbehandeling op te bouwen.

Ons project is bedoeld voor mensen die willen stoppen met werken in loondienst of hun professionele leven willen heroriënteren om hun eigen bedrijf op te zetten in een gestructureerd netwerk. We willen dat deze mensen een eenvoudige missie vervullen: mensen helpen, door middel van de verschillende aangeboden vochtbehandelingen, om een ​​gezonde omgeving te vinden voor hun leefomgeving, zowel privé als publiek.

Het is onze wens om van ons netwerk een blijvend onderdeel te maken van een hoogwaardige klantervaring, een onberispelijke service en echte nabijheid.

We hebben alles ontwikkeld om u op te leiden en te ondersteunen: commercieel, marketing, technisch, IT, administratief en juridisch.

We zullen het delen van kennis aanmoedigen via een intranet en door gezamenlijke ontwikkelingssessies te faciliteren. Je zult jezelf verrijken met deze collectieve kracht waar je als eenzame zelfstandige geen toegang toe zou hebben gehad.

Door onze zeer goede kennis in vochtbehandeling, hebben we de zekerheid dat elke dealer die gepassioneerd, volhardend en vastberaden is, er zeer goede financiële resultaten uit zal halen.

Uw succes zal het onze zijn!


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Wonen

Activiteit

Meer dan 30 jaar ervaring in vochtbehandeling, en dit zowel voor de oprichters als voor de fabrikanten die het Daumus-netwerk ondersteunen.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2020

Franchiseinformatie

Contractduur

7 jaar

Training

Eén week gedetailleerde technische training met daarna gepersonaliseerde begeleiding gedurende 3 maanden

Gemiddeld aantal FTE

1

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Gecentraliseerd

Totale investering

€25.000

Instapkosten

€12.000

Benodigd eigen vermogen

€25.000

Vestigingen

Benodigd aantal m2

40

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Daumus Franchise


Nieuws over Daumus
  • Daumus : Franchise in de kijker
    Daumus : Franchise in de kijker

    Aansluiten bij Daumus betekent toetreden tot een netwerk waar mensen net zo belangrijk zijn als de voorgestelde vochtbehandelingen. Door alles wat...

  • Daumus : Nieuw op Franchise.be
    Daumus : Nieuw op Franchise.be

    Meer dan 30 jaar ervaring in vochtbehandeling, en dit zowel voor de oprichters als voor de fabrikanten die het Daumus-netwerk ondersteunen.Aansluit...

250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis