Door alles wat we geloven en doen, hebben we de wil om een ​​gemeenschap te creëren van gepassioneerde en tevreden ondernemers, met hoge menselijke waarden, waarbij de prioriteit van elke ondernomen actie altijd klanttevredenheid is.

We zetten al onze kennis, al onze relaties en al onze vastberadenheid in om een ​​netwerk van exclusieve Europese dealers op het gebied van vochtbehandeling op te bouwen.

Ons project is bedoeld voor mensen die willen stoppen met werken in loondienst of hun professionele leven willen heroriënteren om hun eigen bedrijf op te zetten in een gestructureerd netwerk. We willen dat deze mensen een eenvoudige missie vervullen: mensen helpen, door middel van de verschillende aangeboden vochtbehandelingen, om een ​​gezonde omgeving te vinden voor hun leefomgeving, zowel privé als publiek.

Het is onze wens om van ons netwerk een blijvend onderdeel te maken van een hoogwaardige klantervaring, een onberispelijke service en echte nabijheid.

We hebben alles ontwikkeld om u op te leiden en te ondersteunen: commercieel, marketing, technisch, IT, administratief en juridisch.

We zullen het delen van kennis aanmoedigen via een intranet en door gezamenlijke ontwikkelingssessies te faciliteren. Je zult jezelf verrijken met deze collectieve kracht waar je als eenzame zelfstandige geen toegang toe zou hebben gehad.

Door onze zeer goede kennis in vochtbehandeling, hebben we de zekerheid dat elke dealer die gepassioneerd, volhardend en vastberaden is, er zeer goede financiële resultaten uit zal halen.

Uw succes zal het onze zijn!
Nieuws
vandelanotte logo png.png
Innovatieaftrek: wat houdt de regeling in? Lees meer
stilan logo 2023.png
Veilig werken op vakantie Lees meer
“Door de grootte van ons bedrijf kunnen wij écht het verschil maken”, Ifke Nauwelaerts, CCO bij Lunch Garden Lees meer
Tom&Co versterkt zich online met overname Pharmapets Lees meer
RETAIL PROJECTS : Expert van de week Lees meer
A-Csys : Franchise in de kijker Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?