Kvik - April

Carrefour opent een zevende Express-winkel in een ziekenhuis

Op zaterdag 28 maart opende de Carrefour Express MontLégia haar deuren, aanvankelijk alleen voor het ziekenhuispersoneel.  Beheerd door franchisepartner Réginald Willems, wordt het de zevende Express die in een ziekenhuis is gevestigd.

Carrefour België opende op zaterdag 28 maart een nieuwe Carrefour Express in de Kliniek CHC MontLégia in Luik, waarvan de opening werd vervroegd vanwege het coronavirus. Dit is de zevende Carrefour-winkel in een ziekenhuis. MontLégia wordt dus toegevoegd aan de Carrefour Express Namen Ste Elisabeth, CHIREC Delta, UCL St Luc, Tivoli La Louvière, CHR Liège Citadel en Kortrijk AZ Groeninge.

Steun voor het ziekenhuispersoneel

In eerste instantie zal de winkel natuurlijk alleen toegankelijk zijn voor ziekenhuispersoneel, omwille van de veiligheidsvoorwaarden in het kader van het coronavirus. Voor de franchisenemer Réginald Willems was er echter geen sprake van uitstel van de opening.

“In deze moeilijke tijden spelen onze winkels een essentiële rol: de Belgische bevolking blijven bevoorraden. Omdat we in een ziekenhuis zijn gevestigd, bekommeren we ons over een bijkomende missie: een winkel aanbieden die zeer gemakkelijk en snel toegankelijk is voor het ziekenhuispersoneel, dat soms geen tijd heeft om boodschappen te doen”, zegt Réginald Willems, franchisepartner van Carrefour Express MontLégia.

Een beslissing die perfect past in de inspanningen van Carrefour België om het verpleegpersoneel zoveel mogelijk te helpen. Vorige week maakte het enseigne bekend dat het in de winkels voorrang zou geven aan verplegend personeel. Deze personen genieten ook gratis van de ShipTo-thuisleveringsdienst.

Later zal de winkel van 101 m² natuurlijk zijn deuren openen voor patiënten en hun bezoekers, die een aanbod kunnen vinden dat is aangepast aan hun behoeften. Ter plaatse worden aangeboden: brood en gebak, vers geperst sap, een groot assortiment voor de lunch, biogroenten en fruit en gedroogd fruit in bulk, een assortiment kruidenierswaren, zuivelproducten en worstjes die aan alle behoeften voldoen van onze klanten, en een breed assortiment van kwaliteitsvolle bereide maaltijden.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis